Sosyal Medya Ajansları: İletişimi Güçlendir
Sosyal medya ajansı, müşteriler için sosyal medya pazarlama stratejileri ve kampanyaları geliştiren ve yürüten yaratıcı bir şirkettir.
Dijital Pazarlama Ajansı Nedir? | Hizmetleri Nelerdir?
Dijital pazarlama ajansları, geleneksel reklam ajanslarından farklı olarak internet üzerinde kullanılabilecek tüm online ve dijital kanallarda pazarlama faaliyetleri yürüten ajanslardır.
Instagram Reklam Danışmanlığı Nedir? | Neleri Kapsar?
Instagram'ın şu anda 1 milyardan fazla aktif kullanıcısı var. 180 milyondan fazla şirket ürünlerini veya hizmetlerini işletme profilleri aracılığıyla burada sergilemektedir.
Reklam Ajansı Nedir? | Neden Gereklidir?
Reklam ajansı, reklamın oluşturulmasında reklam verene yardımcı olur. Reklam verene, fikir anlayışından bir reklamın basılmasına kadar çok çeşitli hizmetler sunarlar.
Google Reklam Danışmanlığı Nedir? | Neden Önemlidir?
Google Ads, popüler arama motoru Google'ın etkili bir reklamcılık platformudur. Google üzerinden reklam vermek, daha nitelikli arama yapanlara ulaşarak sitenizin trafiğini ve satışlarını artırmanın etkili bir yoludur.
Sosyal CRM: İlişkileri Güçlendir | Avantajları
Sosyal CRM, işletmelerin müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) stratejilerini sosyal medya faaliyetlerine entegre etmesidir. Her işletme müşterileriyle direkt olarak iletişim kurabilmek için sosyal medyayı kullanıyor.
Dijital PR Nedir?: İletişimde Güçlü Yol Arkadaşı
Dijital PR, sosyal medya platformları ve web siteleri üzerinden işletmelerin müşterilerle iletişim kurması sürecidir. Yani halkla ilişkiler sürecinin sanala ve dijitale indirgenmiş hali olarak da nitelendirilebilir.
Dijital Ajans Nedir? Doğru Nasıl Seçilir?
Bir dijital ajans arama motorları, e ticaret, web sitesi tasarımı gibi birçok alanda hizmet alabileceğiniz bir iş ortağıdır. Dijital ajanslar sandığınızdan çok daha fazla alanda işlerini yürütür.
Sosyal Medya Yönetimi: İşe Yarar Faydaları Nedir?
Sosyal medya yönetimi; Sanal alemdeki sayfa ve hesapların kullanılırken bunun nasıl olması gerektiğini, nasıl yollar izleneceğini, herhangi bir durum karşısında hangi yöntemlere başvurulacağını,marka tanıtım ve yönetimlerinin nasıl olması gerektiğini ve tüm bunların düzenli ve uyumlu bir şekilde yönetilmesine verilen addır.
Coronavirüsün Dijital Pazarlamaya Etkileri Neler?
2020 yılı hafızalarımızda yaşanan birçok kötü olayla yer alacak. Özellikle 2020 Mart ayından itibaren tüm dünyada yaşanan Covid-19 salgını hem ülkeleri hem de birçok sektörü derinden etkiledi.
Dijital Pazarlama Nedir?: Ajansın Rolü ve İşlevleri
Dijital pazarlama, sanal ortamlar üzerinde ürünlerinizi ve hizmetlerinizi hedef kitlenize ulaştırabileceğiniz, geleneksel reklam yöntemlerine göre çok daha avantajlı olan bir pazarlama biçimi olarak lanse edilmektedir.
Sosyal Medya Danışmanlığı Nedir? | Faydaları
Android OS ve iOS ileri mobil teknolojilerinin gelişmesiyle beraber sosyal medya anlamında pek çok seçenek karşımıza çıkmaya başlamıştır.
FORMU DOLDURUN SİZİ ARAYALIM
Biz Sizi Arayalım