Seo Hizmeti Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Seo Hizmeti Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Seo Danışmanlığı, almaya karar vermeden önce SEO nedir onu anlayabilmemiz gerekir. SEO bir web sitesinin arama motorlarının diline göre ayarlanması olayıdır. Tanımı çok kısa gibi olsa da SEO için gerekli adımlar ve çalışmalar çok uzun sürebilmektedir. Özellikle ilgili çalışmaların düzenli olduğunu düşünecek olursak SEO konusunun tek bir seferde kapatılmaması gerektiğini de söylemeliyiz. SEO düzenli olarak işlemlerden geçmeli ve web sitesi ile ilgili çalışmalar kesintisiz devam etmelidir.

seo hizmeti, seo hizmeti danışmanlığı almak

Tek Seferlik Danışmanlıktan Uzak Durun

Bir çok firma sizlere birkaç günlük veya birkaç aylık geçici hizmetler sunacaktır. Öncelikle bilmelisiniz ki SEO işlemi birkaç günde bitirilebilecek bir çalışma değildir. SEO kesintisiz devam etmelidir. Özellikle E-Ticaret kapsamında bulunan siteler ile diğer kurumsal yapıda bulunan firmalara ait web sitelerinin gelişim sürecini desteklemek için kesintisiz seo alt yapısının kurularak hedef kitlelere ulaşmasını sağlamak gereklidir.

SEO Alt Yapısını Kurulması

Web sitenizin SEO ‘ya uygun hale getirilmesi için öncelikle gerekli alt yapının kontrol edilerek ilgili ayarlamaların yapılması gereklidir. Bu işlem web sitenizin Google gibi arama motorları tarafından kolaylıkla algılanma işlemidir. Bu alt yapı kurulmadan SEO işlemlerine geçmemeniz gereklidir.

Kelime Bazlı Gelişim Planlaması

İlgili alt yapınız kurulduktan sonra SEO Danışmanınız web sitenizin sektör ile alakalı tüm yapısını ve kelime bazlı araştırmalarını yapmalıdır. Kısa sürede hedef kitlenizde bulunan kullanıcıların aradıkları kelimeler raporlanarak size detaylı bilgi verilmelidir. Kullanıcıların sizin sitenize ne şekilde ve ne tür aramalarla girebileceği kelimelerde yükselmek için danışmanınız tarafından ilgili çalışmalar tüm detayı; ne kadar sürede hangi kelimelerde yükseliş gerçekleştirebilecekleri bilgisi alınmalıdır. Hedef kullanıcı kitlelerine mümkün olan en kısa sürede yönelebilmek için arama motorlarında kullanılan kelimelerin sayısı arttırılmalı ve her kelimeye uygun seo çalışmaları hem siteniz üzerinden hem de gerekli diğer işlemler aracılığı ile yapılmaya başlanmalıdır. Unutmayınız ki SEO çalışması sadece birkaç günlük bir çalışma değildir. Hedef kelimelerde yükselebilmeniz için gerekli adımlar itina ile yapılmalı ve kelimelerde yükseliş gerçekleştirdikten sonra anında düşmemeniz için çalışmalar azaltılsa dahi devam ettirilmelidir.

seo hizmeti, seo hizmeti danışmanlığı almak

Seo Danışmanı Ararken Refarans İsteyin

SEO Danışmanlığınızı yapacak firmaların öncelikle referanslarını kontrol etmelisiniz. Daha önce kaç adet firmaya danışmanlık yaptığını öğrenip araştırdıktan sonra hedef kitlelerinize uygun firmalarla da çalışıp çalışmadığını ve ne denli sağlıklı çalışmalar yaptığını analiz etmelisiniz. Referans sitelerin hedef kelimelerini araştırarak daha önce çalışma yapılan sitelerin başarılı olup olmadığını kolaylıkla anlayabilirsiniz. Kelimelerin arama motorlarında kaçıncı sayfa ve sırada çıktığını araştırınız ve hizmet alacağınız SEO Danışmanının başarısını gözlemleyiniz.

SEO Danışmanından Raporlar İsteyin

Çalışma yaptırmak istediğiniz site veya siteleriniz için gerekli detaylı raporları hazırlamalarını ve size sunmalarını isteyin. Sitenizin yükselebilmesi için gerekli adımları tek tek inceleyin ve sunumlarında elde edilen raporlamalar hakkında fikir beyan edin.  Siteniz için gerekli anahtar kelime uygulamalarının, makale yazılma aşamaları ve seo alt yapısı hakkında detaylı analizleri çabuk karar vermeden konuşun.

Dijital Pazarlama

Dijital Pazarlama

Dijital danışmanlık, markanızın internet ortamında daha bilinir hale gelmesini sağlar.  Markanızın, online ortamda daha geniş kitlelere ulaşması, marka itibarının oluşturulması, marka bilinirliğinin arttırılması dijital danışmanlık hizmeti ile mümkündür.

Markanızın potansiyelini artıracak; e-ticaret stratejileri belirleme, reklam bütçeleri oluşturma, dijital pazarlama kriz yönetimi gibi alanlarda Kumsal Ajans ekibi yanınızdadır. Dijital danışmanlık ile pazarlama bütçeniz en verimli şekilde kullanılır.

Ürününüz veya hizmetiniz için en iyisini birlikte yapalım.

Uzmanlığımızı ve yeteneğimizi, ürün ve hizmetleriniz ile birleştirelim.
FORMU DOLDURUN SİZİ ARAYALIM
Biz Sizi Arayalım