Freelance Web Tasarımcı Nedir? | Ne Yapar?

Freelance Web Tasarımcı Nedir? | Ne Yapar?

Web tasarım, kişi yada kuruluşların tanıtımlarını yapmak amacıyla internet browserlarının görüntüleyebileceği şekilde, hazırlanmış özel dizaynlardır. Freelance ise bağımsız serbest çalışan anlamına gelir. Fakat son zamanlarda freelance web tasarım olarak anılmakta çünkü web tasarımında bağımsız çalışma daha da artmıştır. Freelance web tasarımcıları bir şirkete bağlı kalmadan çalışırlar. Bu yüzden web tasarım firmaları gibi uçuk fiyatlar vermezler. Bu da onların daha çok tercih edilmesinin sebebidir. 

freelance web tasarımcı nedir, ne yapar

Freelance ve Web Tasarım Şirketleri Arasındaki Farklar

Freelance çalışanlar daha ucuza hizmet vermelerine karşın tek bir kafadan fikir çıkması ve bireysel olmasından dolayı her zaman her konuda yeterli olmayabilirler. Ayrıca freelance çalışanlar herhangi bir şirkete bağlı olmadıklarından dolayı daha gayri resmi çalışıyor olabilirler. Bu konuda dikkatli olunup seçim yapılmalıdır. Çünkü ciddi projelerde çalışmamış kimseler yapacakları hatalardan dolayı iş hayatında kabul edilemez.

Bizler Kumsal Ajans olarak bu işte bir ekip olarak yaratıcı fikirlerimizle bu sektörde hizmet vermekteyiz. Bizi seçtiğiniz de tecrübemiz ve fikirlerimiz açısından daha büyük farklar yaratıyoruz. Verilen talepler üzerine işinde uzman elemanlarımızla sizlerin sağlayabileceği en yüksek karlara ulaşmanızı hedefliyoruz. Müşterilerimizi de her zaman daha dikkatle dinleyip taleplerin üzerinden tek tek geçiyoruz.  Kalite açısından da web sitenizin daha kullanışlı ve göze hitap konusunda hoş gözükmesi için çalışmalar yapıyoruz. Kullanışlı ve güzel arayüzlere sahip olunması her zaman müşteri kazandırır.

Web Tasarım

Web Tasarım

İşletmenizin ve markanızın kurumsal kimliğe sahip olması adına yenilikçi web sitesi projeleri oluşturuyoruz. Faaliyet alanınıza uygun olarak e-ticaret, kurumsal web sitesi, UX kullanıcı deneyimi yüksek web tasarım çalışmalarınızı, deneyimli ekibimizle yürütebiliriz.

Ürününüz veya hizmetiniz için en iyisini birlikte yapalım.

Uzmanlığımızı ve yeteneğimizi, ürün ve hizmetleriniz ile birleştirelim.
FORMU DOLDURUN SİZİ ARAYALIM
Biz Sizi Arayalım