Hızlı Kurumsal Web Siteleri: Başarı Anahtarı

Hızlı Kurumsal Web Siteleri: Başarı Anahtarı

Her gün milyonlarca insanlar web sitelerine giriş yapmaktadır. Belki bir bilgi almak için belki de ihtiyacını karşılamak içindir. Özellikle müşteriler ile buluşmak için kurumsal bir web siteniz var ise o sitenizin de hızlı olması şarttır. Çünkü kullanıcılar yavaş bir web siteye girmektense hızlı bir web siteye girmeyi tercih etmektedir. Özellikle alışveriş yapacak bireyler sayfanın çok hızlı bir şekilde yüklenmesini istemektedir. Çünkü hiçbir insan internette saatlerce beklemek istememektedir. O kişi hatta o siteden tamamen bağını da koparmaktadır.

Hızlı Bir Kurumsal Web Sitesinin Önemi

Yavaş Bir Sitenin Kullanıcısı Da Azdır

Günümüzde hız çok önemlidir. İnsanlar hayatlarını hızlı bir şekilde yaşamaktadır. Bu kadar koşuşturmanın içinde birde yavaş bir site ile karşılaşmak istenmemektedir. Zaten insanların internet üzerinden ihtiyacını karşılamasındaki en büyük sebepte hızlı olmasıdır. Yani dışarıda sıra bekleyeceğine internette işini dakikalar içinde halletmek istemesi de en doğal hakkı olmaktadır. Özelliklede büyük şirketler için geçerlidir. Çünkü o şirketler daima göz önünde olduğu için her şeyi de tam olmalıdır. Hızlı ya da yavaş ne fark eder diye de düşünülmemelidir. Bilgisayar başında ya da telefon başında insanlar zaten yorulmaktadır. Sitenin çok yavaş açılması da o şirketin çok fazla müşterisini kaybetmesine neden olmaktadır. Bir ürünü sizin web sitenizden almaya karar verip sitenin yavaşlığından dolayı müşteri başka bir web siteye yönlenmektedir.

Hızlı Bir Kurumsal Web Sitesinin Önemi

İnternet Hızı Giderek Artmaktadır

Ticaret yapan ya da yapmayı düşünen insanlar web sitelerinin de hızlı ve düzgün olarak müşteriye sunmalıdır. Yavaş site kimse tarafından kabul edilemez. Çünkü her insan interneti hızlı kullanmaktadır. Önceden internet hızı yavaş olduğu için insanlara o bile hızlı gelmekteydi Fakat şimdi hızlı bir interneti tadan herkesin yavaşlığa tahammülü kalmamıştır. Bu durumda sonuç olarak hızlı bir web site kullanıcılar üzerindeki etkisi çok olumludur. İnsanlar daha çok bu web sitelerinden yararlanmaktadır. Kısa vakitlerinin hepsini internette harcamak istenmemektedir. Dakikalar içinde istedikleri her şeye ulaşmalıdır. Yoksa zaman içinde müşteriler başka yere kaymaya başlar. Bu da kurumsal bir web site için çok kötü bir durum olmaktadır. Web site sahiplerinin dikkat etmesi gereken unsur hızdır. Yavaşı kimse sevmez. Fakat hız insanlar için birçok anlam ifade etmektedir.

Web Tasarım

Web Tasarım

İşletmenizin ve markanızın kurumsal kimliğe sahip olması adına yenilikçi web sitesi projeleri oluşturuyoruz. Faaliyet alanınıza uygun olarak e-ticaret, kurumsal web sitesi, UX kullanıcı deneyimi yüksek web tasarım çalışmalarınızı, deneyimli ekibimizle yürütebiliriz.

Ürününüz veya hizmetiniz için en iyisini birlikte yapalım.

Uzmanlığımızı ve yeteneğimizi, ürün ve hizmetleriniz ile birleştirelim.
FORMU DOLDURUN SİZİ ARAYALIM
Biz Sizi Arayalım