İstanbul Mobil Uygulama: Çözüm Odaklı

İstanbul Mobil Uygulama: Çözüm Odaklı

Türkiye’de tüm dünyada olduğu gibi mobil cihazların kullanımı sürekli bir artış gösteriyor. IOS ve Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar web sitelerini uygulamalar üzerinden de çalıştırma fırsatı veriyor. Yeni bir müşteri potansiyeline ulaşma veya olan müşterileriyle iletişimi devam ettirme arzusunda olan firmalar mobil uygulama desteğine başvuruyorlar.

İstanbul mobil uygulama şirketi işletmelere tanıtım ve reklam çalışmalarında büyük kolaylıklar sağlayacak kaliteli bir mobil uygulama sağlıyor. Aynı zamanda işletmenizin kurumsal iletişimini en üst seviyeye taşıyacak anahtar mobil uygulama oluyor. Akılı telefonlar artık masaüstü cihazlara nazaran daha geniş bir kullanım alanına sahip oluyor.

İşletmenizin daha geniş bir kitleye ulaşabilmesi için mobil uygulama şirketi arıyorsanız mutlaka Kumsal Ajans ile de iletişime geçebilirsiniz.

Mobil Uygulama Şirketi Nedir?

Mobil uygulama şirketi, Android ve IOS işletim sistemine sahip akıllı telefonlarla uyumlu bir mobil uygulama geliştirme konusunda çözümler sunan firmadır. Günümüzde hem kişisel hem de kurumsal ihtiyaçlarınız için mobil uygulamaya ihtiyaç duyarsınız. Bu durumda profesyonel bir ekiple çalışırsanız ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir mobil uygulamaya sahip olabilirsiniz.

Mobil uygulama şirketi açmak için adım atan günümüzde çok az sayıda firma var. Kumsal Ajans mobilde de sizlere yenilikçi çözümler sunan profesyonel bir ekiple birlikte çalışıyor. Ekibimiz her türlü ihtiyacınıza yönelik bir çözüm sunuyor. Mobilde tüm ihtiyaçlarınızda bizlere başvurabilirsiniz.

Kumsal Ajans mobil uygulama geliştirme ekibiyle her zaman sizlere kurumsal çözümler sunuyor.

mobil uygulama şirketi, istanbul mobil uygulama şirketi

Mobil Uygulama Şirketi Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

İşletmeniz veya kendiniz için bir mobil uygulama yaptırmak istiyorsanız öncelikle bu konuda profesyonel olarak hizmet veren bir ekibe ihtiyacınız var. Mobil uygulama şirketi seçerken şu noktalara dikkat etmeniz gerekiyor;

  • Öncelikle deneyimli bir firma ile çalışmalısınız. Özellikle sizin sektörünüzde deneyim sahibi olan ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir firma daha yenilikçi çözümler sunacaktır.
  • Seçeceğiniz mobil uygulama şirketi mutlaka bir ekiple çalışmalıdır. Uzmanlık alanlarına bölünmüş bir ekiple çalışan şirketler her zaman müşterilerine çok daha yapıcı çözümler sunabilir.
  • Güncel gelişmeleri ve trendleri takip eden firmalar her zaman sizi bir adım öne çıkaracaktır. Güncel gelişmeleri takip etmek sizin için kullanıcı deneyimini en üst seviyeye çıkarma ve en güncel beklentileri karşılamak demektir.
  • Kodlama konusunda uzman bir ekip olmalıdır. Sizlere her zaman nitelikli ancak sade ve temiz bir kodlama çalışması ile mobil uygulama sunabilmelidir.
  • Sizlere hazır yazılım paketleri ile destek sunmamalıdır. Bir mobil uygulama şirketi her zaman size özel çözümler ve projelendirme gerçekleştirmelidir. Taleplerinize özel yazılım ve proje çözümleri ile daha nitelikli hizmet alabilirsiniz.
  • Mobil uygulama geliştirme sonrası da destek sunabilmelidir. Sizler mobil uygulama hizmeti aldıktan sonra ihtiyacınız olduğunda destek almalısınız.

Mobil uygulamaya ihtiyacınız varsa Kumsal Ajans tekliflerini de duymadan karar vermeyin.

Mobil Uygulama Şirketi Neden Gereklidir?

Dünyada ve ülkemizde mobil cihaz kullanımı çok önemli oranda arttı. Durum böyle olunca her sektörden çok sayıda firma mobil uygulamalara yönelik projeler başlatma yoluna gitti. Bu nedenle sizler de kendi alanınızda mobil uygulamaya ihtiyaç duyuyorsanız rakip sayınız bir hali fazla olabilir. Bu durumda basit ve hazır bir mobil uygulama işinize yaramayacaktır.

İşletmeler profesyonel ve kaliteli bir mobil uygulama ile rakiplerini geçebilir. Burada kullanıcı beklentilerini karşılayacak, rakipleri iyi analiz eden ve yenilikçi çözümler sunan bir mobil uygulama şirketi ile çalışmanız gerekiyor.

Ana hizmet alanları arasında mobil uygulama geliştirme olmayan ve sizlere mobil uygulama konusunda kodlama da dahil olmak üzere tüm çözümleri sunamayan şirketler sizin için gerekli verimi sağlayamaz.

Tüm beklentilerinizi karşılayacak ve dijital politikalarınızı destekleyecek bir mobil uygulamaya sahip olmak istiyorsanız mutlaka iyi bir şirketle iş ortaklığı kurmalısınız.

Kumsal Ajans mobil uygulama şirketi arayan tüm müşterilerine yenilikçi çözümler sunuyor ve her bütçeye uygun mobil uygulama tasarımları sağlıyor.

Mobil Uygulama Şirketi Nasıl Çalışır?

Her mobil uygulama şirketi temelde benzer sistemle çalışsa da Kumsal Ajans’ın çalışma sisteminden sizlere kısaca bahsetmek istiyoruz;

  1. İhtiyaç Analizi 

Mobil uygulamaya neden ihtiyacınız var? Bir mobil uygulamadan beklentiniz ne? Profesyonel mobil uygulama şirketi olarak sizlerden öncelikle bunu öğreniyoruz. Sizlerin ihtiyaçlarınızı öğrenmek için ilk tanışma toplantısı yapıyoruz ve burada gerekli olan tüm bildirimleri almak için özel olarak hazırlanıyoruz.

  1. Kullanıcı, Sektör ve Rakip Analizi

Daha sonra ihtiyaçlarınızı işlenebilir hale getiriyoruz. İhtiyaçlarınızdan yola çıkarak kullanıcı kitlenizi analiz ediyoruz. Öncelikle kullanıcı kitlenizden beklentinize göre bir çalışma yapıyoruz. Burada kullanıcı kitlenizi demografik incelemesini yapıyor ve beklentilerini belirliyoruz.

Ardından rakip analizi de yapıyoruz. Rakiplerinizin mobil uygulamalarını ve dijital çalışmalarını inceliyoruz. Bu çalışmalardan daha nitelikli ve daha özgün bir mobil uygulama ortaya koymak için çalışıyoruz. Aynı zamanda sektörünüzün dinamiklerini öğrenmek için de sektör analizi gerçekleştiriyoruz.

  1. Mobil Uygulama Geliştirme 

Mobil uygulama şirketi olarak daha sonra nasıl bir ihtiyacınız olduğuna bakıyoruz. Bu aşamada beklentilerinize uygun bir mobil uygulama geliştirme çalışmalarını yürütüyoruz. Bu süreçte temiz kodlama ve sade yazılım ile sizlere en verimli mobil uygulamayı sunmak adına çalışıyoruz. Mobil uygulama geliştirirken ekibimizin tüm üyelerini sürece dahil etmeye çalışıyoruz.

  1. Mobil Uygulama Performans Testleri ve Sunumu

Mobil uygulama çalışmalarımızı bitirdikten sonra gerekli performans testlerini yapıyoruz. Daha sonra sizlere de mobil uygulamayı sunuyoruz. Test sonuçları ve sizin görüşlerinize göre mobil uygulamanın geliştirilmesi için gerekli notlarımızı alıyoruz.

  1. Son Düzenleme ve Yayına Alma

Test sonuçları ve sizden gelen bildirimlere göre mobil uygulamada gerekli düzenleme çalışmalarını yapıyoruz. En son aşamada test ile sizin geri bildiriminiz ve onayınız ile mobil uygulamanızı yayına alıyoruz.

Kumsal Ajans her zaman profesyonel ve çözüm odaklı mobil uygulama şirketi olarak sizlere hizmet veriyor.

mobil uygulama şirketi, istanbul mobil uygulama şirketi

Profesyonel Mobil Uygulama Şirketi

Mobil uygulama ihtiyaçlarınızda her zaman doğru bir firmadan destek almalısınız. Profesyonel mobil uygulama şirketi ile çalışırsanız işletmenizin dijital hedeflerine daha kısa sürede ulaşabilirsiniz. Bunun için öncelikle iyi bir araştırma yapmalı ve size doğru çözümler sunacak bir mobil uygulama şirketi seçmelisiniz.

Ülkemizde mobil uygulama alanında çok deneyimli ekiplere sahip şirketler bulunuyor. Doğru şirket ile çalışırsanız mobilde rakiplerinizin birkaç adım önüne geçebilirsiniz. Bu nedenle profesyonel mobil uygulama yapan şirketler ile çalışmak her zaman size kazandırır.

Mobil uygulama şirketi arıyorsanız mutlaka Kumsal Ajans ile de çalışmalısınız.

Mobil Uygulama Şirketi Ücretleri

Mobil uygulama şirketi ücretleri her zaman değişiklik gösteriyor. Çünkü her şirketin fiyat politikası birbirinden farklı oluyor. Aynı zamanda sizlerin de mobil uygulamada beklentileriniz ve ihtiyaçlarınız farklı oluyor. Bu nedenle müşterimize özel projelendirme yaptığımız için net bir ücret belirtmemiz yanlış olur.

Kumsal Ajans tüm müşterilerine en etkili çözümleri en düşük bütçelerle sunma konusunda her zaman başarılı oluyor. Sizlerin mobil uygulamadan beklentilerinizi en üst seviyede karşılayacak bir mobil uygulama için ekibimize güvenebilirsiniz.

Deneyimli bir mobil uygulama şirketi ile en uygun fiyatlarla çalışmak istiyorsanız Kumsal Ajans’a her zaman güvenebilirsiniz.

Web Yazılım

Web Yazılım

Kurumsal ve bireysel ihtiyaçlara yönelik web yazılım projeleri geliştiriyoruz. Hayalinizdeki projeleri dijital dünyaya taşıyacak yazılım ve kodlama çalışmalarını hayata geçiriyoruz.  Öncelikle web yazılım ve mobil uygulama yazılımı alanında taleplerinizi dinlenir.  Ekibimiz tarafından taleplerinize yönelik projelendirme yapılır.

Web tasarım ve kodlama çalışmaları sonrasında projeniz sunulur. İstediğiniz revizeler sonrasında web yazılım projelerinizin son hali teslim edilir. Web yazılım hizmeti sonrası destek konusunda da Kumsal Ajans güvencesi devam eder.

Ürününüz veya hizmetiniz için en iyisini birlikte yapalım.

Uzmanlığımızı ve yeteneğimizi, ürün ve hizmetleriniz ile birleştirelim.
FORMU DOLDURUN SİZİ ARAYALIM
Biz Sizi Arayalım