Kurumsal Mobil Uygulama: Yenilikte Lider

Kurumsal Mobil Uygulama: Yenilikte Lider

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de mobil internet kullanımında çok önemli bir artış var. İnsanlar günlük hayatta yoğun bir süreç geçirdiği için bilgisayar yerine mobil kullanımı tercih ederek zaman kazanıyorlar. Günümüzde eğitim dahi mobile indirgenmişken mobil uygulama her marka için çok önemli hale geliyor.  Mobil uygulama sayesinde en ücra yerleşim yerinde bulunan işletmeler dahi geniş kitlelere erişerek kazançlarını arttırabiliyorlar. Bu yüzden “Mobil uygulama bir tercih değil, bir zorunluluktur.”

Mobil uygulamaya sahip olmak istiyorsanız öncelikle bu konuda doğru ajansla çalışmanız gerekiyor. Çünkü kurumsal ihtiyaçlarınızı her ajans karşılamada yeterli olmayabilir. Kurumsal mobil uygulama yaptırma işi için doğru ajansı seçerek işe başlamalısınız. Her işletmenin ihtiyaçları ve her sektörün dinamikleri farklıdır. Bu yüzden kurum içi yapı, sektör yapısı ve hedeflerinizi dikkate alarak geliştirilen mobil uygulamalarla geleceğe yönelik bir yatırım gerçekleştirebilirsiniz.

Mobil uygulama konusunda doğru adımları atarsanız işletmenizi sektörünüzde devler ligine sokmayı başarabilirsiniz.

Mobil uygulama yaptırma istiyorsanız Kumsal Ajans’ın teklifini duymadan karar vermeyin!

Mobil Uygulama Yaptırma Aşamaları

Mobil uygulama çözümleri belirli adımlardan geçtikten sonra sizlere ulaşıyor. Kumsal Ajans olarak mobil uygulamada belirli adımları izliyoruz.

Mobil uygulama yaptırma aşamaları şöyle;

1. Proje İhtiyaçlarını Belirleme

İlk adımda öncelikle ihtiyaçlarınızı belirliyoruz. Bu süreçte ihtiyaçlarınıza göre proje kapsamını belirliyoruz. Daha sonra ihtiyacınız olan mobil proje için genel hatları belirliyoruz. Bu süreçte sizinle bir görüşme yapıyor ve belirli notlarımızı mutlaka alıyoruz.

2. Proje Analizi

Öncelikle mobil uygulama projeniz için detaylı bir performans analizi yapıyoruz. Bu süreçte olası riskleri, rakip analizlerini, kullanıcı ihtiyaçlarınızı analiz ediyoruz. Bunun yanında projenizin takvimini belirliyoruz. Bu süreçte tamamen dönüşüm odaklı veriye dayalı olarak çalışıyoruz.

3. Mobil Uygulama Tasarımı

Bu aşamada mobil uygulamanız için gerekli olacak eksizi hazır hale getiriyoruz. Bu süreçte sizlere animasyon, renk ve fontlara yer veriyoruz. Aynı zaman güncel tasarım trendlerini de belirliyoruz. Böylece tüm bu unsurları tasarım üzerinde bir araya getiriyoruz.

4. Mobil Uygulama Geliştirme

Mobil uygulama yaptırma sürecinde bu aşama hayati önem taşıyor. Bu süreçte mobil uygulamanızı geliştiriyoruz. Öncelikle uygulama için bir ön yüz giydirmesi yapıyoruz. Daha sonra mobil uygulamanızla ilgili kodlama tarafında çalışıyoruz. Burada sade ve temiz kodlama, web servis bağlantıları gibi tüm noktaları dikkate alarak hareket ediyoruz.

5. Performans Testi

Kumsal Ajans olarak yürüttüğümüz her geliştirme projesinde tamamladıktan sonra öncelikle test aşamasına geçiyoruz. Test ekibi öncelikle farklı test senaryoları oluşturuyor. Bu süreçte çok yönlü ve fonksiyonel bir testle mobil uygulamanızı inceliyoruz. Mobil uygulamanızda ortaya geçen hataları düzeltiyoruz. Daha sonra sizler de uygulamayı bir test ediyorsunuz. Sizin görüşlerinize göre de tüm düzenlemeleri yapıyoruz.

6. Mobil Uygulama Teslimi

Mobil uygulama projelerinde tüm süreçleri tamamladıktan sonra istediğiniz hesaplarda marketlere yüklüyor ve mobil kullanıcıların beğenilerine bakıyoruz. Mobil uygulama teslimi sonrasında bir ihtiyacınız olduğunda da ekibimiz her zaman sizlere destek veriyor.

Mobil uygulama yaptırmak istiyorsanız öncelikle Kumsal Ajans ile iletişime geçerek mobil uygulama fiyatları konusunda bilgi alın ve örnek çalışmalarımızı inceleyin.

mobil uygulama, mobil uygulama yaptırma adımları

Mobil Uygulama Yaptırırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Mobil uygulama her sektörden küçük markaların dahi yatırım yaptıkları bir alan oluyor. Bu yüzden mobil uygulama yaptırma sonrasında başarılı olmak istiyorsanız mutlaka bazı noktalara dikkat etmelisiniz;

  • Kullanıcı odaklı bir mobil uygulamaya sahip olmalısınız. Yani hedef kitlenizin ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılayacak bir tasarımınız olsun.
  • Mobil uygulamada dönüşüm oranı yüksek olmalıdır. Bu sayede markanızın satış rakamları ve gelirleri artacaktır.
  • Genel pazarlama stratejinize uyumlu olmalıdır. Her markanın ve sektörün belirli dinamikleri vardır. Bu dinamiklerle uyumlu bir mobil uygulama pazarlama stratejinizi yönetebilmenizi sağlar.
  • Mobil uygulamanız geliştirilebilir olmalıdır. Her zaman internet trendleri, müşteri ihtiyaçları ve kurumsal dinamikleriniz değişebilir. Bu yüzden ilerleyen dönemde mobil uygulamanız geliştirilebilir olmalıdır.
  • Kodlama işlemi mobil uygulamanıza özel yapılmalıdır. Hazır yazılımlar kullanırsanız mobil uygulamanız ihtiyaçlarınızı karşılamaz.
  • Rakiplerinizden farklı olmalı ve onların üzerine geçirecek özelliklere sahip olmalıdır

Kumsal Ajans ile hemen iletişime geçin ve ekibimizle mobil uygulama yaptırma konusunda çalışın. Yenilikçi fikirlerimizi duymadan bir mobil uygulama sahibi olmayın!

Mobil Uygulama Yaptırma Faydaları Nelerdir?

Sektörünüz ne olursa olsun mobil uygulama için ayrı bir bütçe ayırmanız gerekiyor. Rekabet etmek isteyen her firma mobil uygulamaya sahip olmalıdır. Aynı zamanda ürün ve hizmetlerinizi tanıtma konusunda size büyük fayda sağlar.

Mobil uygulama yaptırma faydaları şöyle sıralanabilir;

  • Anlık bildirim özelliği ile yeni ürün, hizmet ve kampanyalarınızı kitlenize ulaştırabilirsiniz.
  • Potansiyel müşterileriniz ve takipçilerinizle her zaman iletişim kurabilirsiniz.
  • Rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz. Özellikle mobil uygulaması olmayan rakiplerinize göre çok önemli bir avantaj elde edersiniz.
  • Mobil uygulama müşteri kitlenizle direkt olarak erişim sağlar.
  • İstediğiniz zaman anlık bildirimler yollayabildiğiniz için reklam maliyetleri de çok düşük olur.
  • Mobil kullanıcılar arasında marka bilinirliğinizi belirgin bir şekilde arttırabilirsiniz.
  • İnsanlar mobil uygulamanız sayesinde her zaman diliminde alışveriş yapabilirler. Mobil uygulama her zaman kazanç rakamlarınızı arttırır.

Kumsal Ajans olarak geniş ekibimiz ve dinamik çalışma sistemimizle mobil uygulama yaptırma konusunda sizlere de yardımcı oluyoruz.

İşletmelere Mobil Uygulama Yaptırma Gerekli mi?

İşletmeler yeniliklere açık olmadıklarında yeni bir müşteri kitlesi oluşturamaz. Ancak küçük işletmeler genellikle mobil uygulama konusunda yatırım yapmak istemiyorlar. Birçok işletmeci işleri iyi olduğunu düşünerek ve ek yük getireceğini düşünerek mobil uygulama yaptırmanın gerekli olmadığını düşünüyor.

Mobil uygulama yaptırma işletmeler için gerekli olan bir durumdur. Mobil alışveriş oranı ülkemizde özellikle pandemi sonrası arttı. Mobil stratejileriniz içinde mobil uygulamaya da yer vermelisiniz. Çünkü direkt olarak markanızla iletişim kuran müşteri kitlesine sadece mobil uygulama ile ulaşabilirsiniz.

Mobil uygulama yaptırma adımını atığınızda en işlek caddede hiç kapanmayan bir dükkanınız olur. Aynı zamanda pazarlama stratejinizi buradan başarıyla uygulayabilirsiniz. Sınırları kaldırmak istiyorsanız mutlaka mobil uygulama konusunda ısrarcı olun.

Kumsal Ajans olarak tüm müşterilerimize kurumsal ihtiyaçlarına uygun olarak başarılı mobil uygulamalar tasarlamayı düşünüyoruz. Hemen bizi arayın ve mobil uygulama konusunda sizlere detaylı bilgi verelim.

mobil uygulama, mobil uygulama yaptırma adımları

Mobil Uygulama Yaptırma Ne Kadar Tutar?

Mobil uygulama yaptırmak isteyenler bunun için belirli bir maliyeti gözden çıkarıyor. Mobil uygulamaların ne kadar bir maliyeti olduğunu birçok küçük işletme sahibi bilmiyor. Ancak mobil uygulamaya yapmanız gereken yatırım bazı unsurlara göre belirleniyor.

Öncelikle işletmenizin ne kadar büyük olduğu, mobil uygulamadaki beklenti ve ihtiyaçlarınız, uygulanacak entegrasyonlar, içerik güncellemenin ne kadar sık olacağı gibi birçok noktaya dikkat ederek mobil uygulamanızın bütçesini belirleyebiliyoruz.

Mobil uygulama yaptırma konusunda bütçe fikriniz yoksa hemen bizimle görüşerek ihtiyaçlarınızı belirleyebilir ve maliyet konusunda fikir alabilirsiniz. Kumsal Ajans performans odaklı mobil uygulamaları sizlere en uygun fiyatlarla verecektir. Hemen bize ulaşın ve mobil uygulama yaptırma konusunda bir fiyat teklifi alın.

Tüm mobil uygulama projelerimizde müşterilerimize özel kodlama, tasarım ve geliştirme çözümleri sunuyoruz. Böylece özgün, kullanıcı odaklı ve kaliteli mobil uygulamalarla işletmenizi uçuşa geçiriyoruz.

Web Yazılım

Web Yazılım

Kurumsal ve bireysel ihtiyaçlara yönelik web yazılım projeleri geliştiriyoruz. Hayalinizdeki projeleri dijital dünyaya taşıyacak yazılım ve kodlama çalışmalarını hayata geçiriyoruz.  Öncelikle web yazılım ve mobil uygulama yazılımı alanında taleplerinizi dinlenir.  Ekibimiz tarafından taleplerinize yönelik projelendirme yapılır.

Web tasarım ve kodlama çalışmaları sonrasında projeniz sunulur. İstediğiniz revizeler sonrasında web yazılım projelerinizin son hali teslim edilir. Web yazılım hizmeti sonrası destek konusunda da Kumsal Ajans güvencesi devam eder.

Ürününüz veya hizmetiniz için en iyisini birlikte yapalım.

Uzmanlığımızı ve yeteneğimizi, ürün ve hizmetleriniz ile birleştirelim.
FORMU DOLDURUN SİZİ ARAYALIM
Biz Sizi Arayalım