Mobil Uygulama Ajansı: İhtiyaçları Karşıla

Mobil Uygulama Ajansı: İhtiyaçları Karşıla

Hayatımızı kolaylaştıran en önemli yardımcılar arasında mobil uygulamalar bulunuyor. Bilgisayar kullanımı yanında mobil uygulamalar taşınabilir olduğu için çok daha yaygın olarak tercih ediliyor. Mobil uygulamalar sayesinde tüm müşteri kitlenizin ihtiyaçlarını karşılayabiliyorsunuz.

Dünyada akıllı telefon kullanım oranı %89’lara kadar çıkıyor. Markalaşma sürecini yürüten işletmeler mobil uygulama ile daha tanınır hale geliyor ve kendini daha geniş bir kitleye tanıtmayı başarıyor. Mobilde başarılı olabilmek için mobil uygulama ajansı ile çalışmanız iyi olacaktır.

Tüketim ve internet kullanıcısı alışkanlıkları her geçen gün değişiyor. İnternet üzerinde kullanıcıların %70’i mobil cihazları tercih ediyor. Bu nedenle de işletmeniz mutlaka mobil uygulama çözümleri ile tanışmalıdır.

Kumsal Ajans mobil uygulama alanında her zaman profesyonel hizmet veren bir ajanstır.

mobil uygulama, mobil uygulama ajansı nedir

Mobil Uygulama Ajansı Nedir?

Mobil uygulama ajansı, işletmelere ve şahıslara mobil uygulama geliştirme konusunda çözümler sunan ajanstır. Her işletme dijital varlığını ve konumunu güçlendirmek için bir mobil uygulamaya ihtiyaç duyuyor. Bu nedenle sizler de mutlaka mobil uygulama için bir ajans ile çalışmalısınız.

Markanızın mobil dünyadaki konumunu güçlendirmek ve mobil kullanıcılara ulaşabilmek için profesyonel bir mobil uygulama ajansı ile çalışmalısınız. Bu sayede pazarlama stratejilerinizin başarısını arttırabilirsiniz. Dijital hedeflerinizle uyumlu bir mobil uygulama her zaman size kazandırır.

Kumsal Ajans her sektörden müşterisine başarılı bir şekilde destek olan bir mobil uygulama ajansıdır.

Mobil Uygulama Ajansları ile Neden Çalışmak Gerekir?

Dünyada teknoloji çok hızlı bir şekilde gelişiyor ve değişiyor. Bu nedenle de mobil uygulama konusunda her zaman doğru çözümler bulmanız gerekiyor. Sizlere bu konuda başarılı mobil uygulama ajansları yardımcı olacaktır.

Mobil uygulama ajansının size katkıları şöyle olacaktır;

Kesintisiz Erişilebilirlik: Mobil uygulama bir işletmenin hedef kitlesine kesintisiz olarak erişilebilir olmasını sağlar. Mobil uygulamanız ile 7/24 ulaşılabilir olabilirsiniz. Yani müşterileriniz ne zaman isterse buradan size ulaşabilir.

Müşteriye Direkt Erişim: Mobil uygulama ile müşterilerinize siz dilediğiniz vakitte erişebilirsiniz. Reklam ve pazarlama kampanyalarında arada hiçbir aracı kalmaz. Müşterilerinize istediğiniz zaman push bildirimler ile erişebilirsiniz. Kampanya, haber, duyuru ve indirimlerinizi müşterilerinize her zaman direkt olarak ulaştırabilirsiniz.

Marka-Müşteri Bağlantısı: Mobil uygulamaya sahip olma markalarda direkt olarak müşterileri ile bağlantı kurma fırsatı veriyor. Müşterileriniz ile mobil uygulama sayesinde direkt olarak bağ kurabilirsiniz.

Kişiselleştirilmiş Kampanya: Mobil uygulamanız sayesinde ziyaretçilerinize kişiselleştirilmiş kampanyalar düzenleyebilirsiniz. Öncelikle tüm kullanıcılarınıza lokasyon bazlı kampanyalar düzenleyebilirsiniz. Bu kampanyalar ile her kullanıcınıza ayrı ayrı ulaşabilirsiniz.

Nitelikli Ölçüm: Mobil uygulamaya sahip olursanız kullanıcılarınızın tepkilerini nitelikli şekilde ölçmeye başlayabilirsiniz. Bu sayede tüm içeriklerinizi kullanıcı eğilimlerinize göre gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda satış stratejilerinizi de özelleştirebilirsiniz.

Mobil uygulama ajansı ile çalışmak istiyorsanız hemen Kumsal Ajans ile iletişim kurabilir ve kurumsal ihtiyaçlarınıza özel bir mobil uygulamaya sahip olabilirsiniz.

mobil uygulama, mobil uygulama ajansı nedir

Mobil Uygulama Ajansı Olarak Neden Kumsal Ajans?

İşletmeler pazarlama faaliyetlerini yürütebilmek için artık mobilde de var olmak istiyor. Bu nedenle mobil uygulama her sektör ve işletme için kaçınılmaz hale geliyor. Bu süreçte doğru mobil uygulama ajansı ile çalışmak çok önemli oluyor. Birçok müşteri ajansın kalitesinden önce maliyete odaklanıyor.

Mobil uygulama ajansı seçerken öncelikle maliyete odaklanmamanız gerekiyor. Bu süreçte projenizi ve fikirlerinizi dijitale taşıyacak ve sizlere en etkili çözümleri sağlayacak ajansı seçmelisiniz. Sizin için en iyi mobil uygulama yapan firmalar seçerseniz markanızın gücünü zirveye taşıyabilirsiniz.

Kumsal Ajans mobil uygulama ajansı olarak tüm dijital ihtiyaçlarınıza etkili çözümler sunuyor;

  • Deneyimli ve alanında uzman bir ekiple birlikte çalışma
  • Sizin sektörünüz de dahil olmak üzere her biri kendi alanında marka değeri yüksek referans projeleri
  • Performans odaklı ve tamamen sizin ihtiyaçlarınıza yönelik mobil uygulamalar
  • 7/24 ücretsiz mobil uygulama ajansı desteği
  • Ölçülebilir ve arttırılabilir mobil uygulama performansı
  • Kullanıcı odaklı tasarıma sahip mobil uygulamalar
  • Sade ve temiz kodlamaya sahip mobil uygulamalar
  • Taleplerinize özel çözümler
  • Alanında uzmanlaşmış ekip üyeleri
  • Geliştirilebilir mobil uygulama projeleri
  • Kreatif fikirlerinizi hayata geçirecek özel projeler
  • Her aşamada çok yönlü ve anlaşılabilir raporlar

Mobil uygulama ajansı ile çalışmak isteyen herkes Kumsal Ajans ekibiyle de tanışabilir. Sektörünün öncü firmalarından olan Kumsal Ajans ilk günkü heyecanla tüm projelerini sizin için yürütmeye devam ediyor.

Mobil Uygulama Ajansı Lüks mü Zorunluluk mu?

10 yıl geriye gittiğimizde mobil kullanıcıların oranı çok daha düşüktü. Ancak son yıllarda mobil kullanıcı oranı büyük bir kitle haline geldi. İnternet üzerinde mobil kullanıcılar masaüstü kullanıcıları çoktan geride bıraktı ve hızlı bir şekilde artıyor.

Bundan 10 yıl önce mobil uygulama geliştirmek ya da mobil uygulama ajansı ile çalışmak bir lüks olarak değerlendirilebilirdi. Ancak günümüzde mobil uygulama ajansları ile çalışmak bir zorunluluk haline geldi.

Her marka projelerini ve fikirlerini hayata geçirmek, müşteri kitlesi ile iletişim kurabilmek için mobil uygulamaya sahip olmalıdır.

Kumsal Ajans mobil uygulama konusunda her zaman sizlere yenilikçi çözümler sunuyor.

mobil uygulama, mobil uygulama ajansı nedir

En İyi Mobil Uygulama Ajansı

Türkiye’de de son yıllarda dijital çözümler sunan firma sayısı bir hayli arttı. En iyi mobil uygulama ajansı ile çalışmak tabii sizin de hakkınız. Ancak hangi ajansın sizin için doğru ve en iyi olduğunu belirtmek ve belirlemek çok zorlu bir süreç olacaktır.

Mobil uygulamaya sahip olmak istiyorsanız her zaman doğru ajans ile çalışmalısınız. Bunun için bir ajansın referanslarına bakın ve sizin hayallerinizi ne kadar hayata geçirebileceğine dikkat edin. Bu sayede size en uygun ajansı bulabilirsiniz.

Kumsal Ajans geniş ekibi, nitelikli kadrosu ve alanında öncü çok sayıda mobil uygulama geliştirme projesi ile sizin için en iyi mobil uygulama ajansı adayıdır.

Mobil Uygulama Ajansı Maliyetleri 

Mobil uygulama ajansları her alanda hizmet veren markalara yönelik mobil uygulama geliştirme hizmeti veriyor. Mobil uygulamaya sahip olmak isteyen kurum ya da şahısların en çok merak ettikleri konu mobil uygulamaların maliyetleri oluyor. Mobil uygulama ajansı maliyetleri proje özelinde değişiklik gösteriyor.

Her markanın mobil uygulamadan beklentileri, mobil uygulamasında bulunan özellikler ve mobil uygulama türü farklı olacaktır. Bu nedenle de mobil uygulama hizmeti alırken markanıza özel mobil uygulama bütçeleri oluşturmanız gerekiyor.

Mobil uygulama ajansı maliyetleri hakkında bilginiz yoksa Kumsal Ajans ile bütçe oluşturma ve bütçe yönetimi konusunda çalışabilirsiniz.

mobil uygulama, mobil uygulama ajansı nedir

Mobil Uygulama Ajansı Gerekli mi?

Markanız için bir mobil uygulamaya kendiniz de sahip olabilirsiniz. Mobil uygulama tasarım programları ya da bu alanda bireysel olarak hizmet veren mobil uygulama tasarımcıları ile de çalışabilirsiniz. Ancak bu durum markanızın kurumsal ihtiyaçlarını karşılamaktan ve kullanıcı kitlenizin erişilebilirliğinden uzak kalacaktır. Bu nedenle profesyonel bir mobil uygulama ajansı ile çalışmanız daha doğru olur.

Mobil uygulamaya sahip olmak istiyorsanız sizlere nitelikli çözümler sunacak bir ajans ile çalışmaya başlayabilirsiniz. Markanızın daha geniş kitlelere ulaşması ve dijital konumunuzun güçlenmesi için sizin de deneyimli bir ajans ile çalışmanız gereklidir.

Deneyimli ve çözüm odaklı bir mobil uygulama ajansı arıyorsanız Kumsal Ajans’ı deneyebilirsiniz.

Web Yazılım

Web Yazılım

Kurumsal ve bireysel ihtiyaçlara yönelik web yazılım projeleri geliştiriyoruz. Hayalinizdeki projeleri dijital dünyaya taşıyacak yazılım ve kodlama çalışmalarını hayata geçiriyoruz.  Öncelikle web yazılım ve mobil uygulama yazılımı alanında taleplerinizi dinlenir.  Ekibimiz tarafından taleplerinize yönelik projelendirme yapılır.

Web tasarım ve kodlama çalışmaları sonrasında projeniz sunulur. İstediğiniz revizeler sonrasında web yazılım projelerinizin son hali teslim edilir. Web yazılım hizmeti sonrası destek konusunda da Kumsal Ajans güvencesi devam eder.

Ürününüz veya hizmetiniz için en iyisini birlikte yapalım.

Uzmanlığımızı ve yeteneğimizi, ürün ve hizmetleriniz ile birleştirelim.
FORMU DOLDURUN SİZİ ARAYALIM
Biz Sizi Arayalım