Oda Kiralama Uygulamaları: Konforlu Konaklamalar

Oda Kiralama Uygulamaları: Konforlu Konaklamalar

Airbnb global çapta odasını kiralamak isteyen ev sahipleri ile oda kiralama hizmeti alacak olan gezginleri bir araya getiren üçüncü taraf bir platformdur.  Özellikle pandemi ile birlikte ülkemizde otel fiyatlarındaki artış birçok turist farklı alternatifler arıyor. Burada en popüler olan seçeneklerin başında da oda kiralama uygulaması geliyor. Türkiye’de henüz bu alanda çok popüler olan ve fark yaratan bir platform yok.

Bu boşluğu sizler de bir girişimci olarak doldurabilirsiniz. Belirli bir bölgede yaşayan ve evinde bir oda kiralamak isteyen ev sahipleri ve pansiyon sahipleri platform üzerinden müşterilere odalarını kiralayabilirler. Turistik bölgelerde, büyük şehirlerde veya tatil yörelerinde bu uygulamalara büyük bir talep olabilir.

Oda kiralama uygulamaları hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız hemen Kumsal Ajans ile iletişime geçin.

Oda Kiralama Uygulaması Avantajları Nelerdir?

Türkiye’de özellikle yaz tatilinde oda kiralayanlar ve pansiyonlar farklı uygulamalar ile tatilcilere ulaşıyor. Oda kiralama uygulaması ile çok daha geniş kitlelere ulaşabilirsiniz.

Kumsal Ajans ile günlük kiralık ev uygulaması olarak da nitelendirilebilecek bu uygulamanın avantajları şöyle sıralanabilir;

Müşteri Kitlesine Direkt Erişim

Oda kiralama uygulamaları kullanan kişiler direkt olarak seyahat planladıkları ya da bulundukları şehirlerde bu yönde bir arayış içinde olurlar. Bu nedenle uygulama direkt olarak müşteri kitlesine erişim sağlar.

Uygun Fiyatlı Hizmet

Oda kiralama alanında hizmet veren pansiyon ya da ev sahipleri için oda kiralama uygulaması önemli bir gelir kapısıdır. Aynı zamanda konaklama ihtiyacı olan ve bütçesi kısıtlı olan kişiler için uygun fiyatlı bir hizmettir. Bu nedenle yoğun olarak talep görebilir.

Markalaşma Potansiyeli

Dünyanın en popüler oda kiralama uygulaması olan Airbnb diğer konaklama uygulamalarından çok farklı bir hizmet vaat etti. Bu nedenle kısa süre içinde alanında marka haline geldi. Ülkemizde hizmet verecek kaliteli bir oda kiralama uygulaması da yüksek markalaşma potansiyeli içinde olacaktır.

Sadakat Programları Sunma

Oda kiralama uygulamaları ile sürekli olarak hizmet alan bir kişi için sadakat programları tercih sebebidir. Uygulamanızı kullanarak bir oda kiralayan müşterilere özel kampanyalar geliştirebilir ve bu kitlenin daha sonra sizi tercih etmesini sağlayabilirsiniz.

Hatasız Rezervasyon Süreci

Birden fazla oda kiralama hizmeti veren kişiler için elle manuel olarak süreci yürütmek hataya yol açabilir. Bu nedenle oda kiralama uygulaması her detayı otomatikleştirir ve hata sürecini ortadan kaldırır. Bu uygulama ile hata kesinlikle olmaz.

Potansiyel Müşteri Verilerine Direkt Erişim

Oda kiralama uygulamalarının en önemli avantajlarından biri hizmet alan müşteriler hakkında birçok bilgiye direkt erişim sağlamasıdır. Bu sayede daha sonra hizmet alma potansiyeli olan kitle hakkında tüm detayları bilebilirsiniz.

Kumsal Ajans sizlerin ihtiyaçlarına ve taleplerine özel oda kiralama uygulamaları geliştiriyor. Detaylı bilgi için iletişim kanallarımız üzerinden bize ulaşarak ekibimizle görüşebilirsiniz.

oda kiralama uygulaması, oda kiralama uygulaması nedir

Oda Kiralama Uygulaması Nasıl Geliştirilir?

Kumsal Ajans tüm mobil uygulama çözümlerinde olduğu gibi oda kiralama uygulaması için de çok titiz ve sistemli çalışıyor. Sizlerin de bu yönde bir hizmete ihtiyacınız varsa hemen kısaca sürecimizden bahsedelim;

1. İhtiyaçların Belirlenmesi

Oda kiralama konusunda hizmet vermek istiyorsanız Kumsal Ajans ile tanışma toplantısına katılın. Burada sizinle birlikte talepleri değerlendiriyor ve ihtiyaçlarınızı belirliyoruz. Uygulama çözümleri için bu aşamaya çok önem veriyoruz.

2. Hedef Kitle Analizlerinin Yapılması

Oda kiralama uygulaması için hedef kitle analizine çok önem veriyoruz. Tatil bölgesinde mi yoksa büyük bir şehirde mi hizmet vereceksiniz bu önemli. Uygulamada bazı detayları hedef kitlenize göre tasarlıyoruz. Hedef kitlenizi detaylı olarak analiz ediyor ve çalışmalarımıza böyle başlıyoruz.

3. Uygulama Kodlama Süreci

Uygulama geliştirme süreci en önem verdiğimiz süreçlerden biridir. Bu aşamada ihtiyaçlarınıza, hedeflerinize ve hedef kitlenize göre genel çerçevesini çizdiğimiz oda kiralama uygulaması detaylı olarak kodlanıyor. Planlanan tüm entegrasyonları ekliyoruz ve kullanıcı deneyimini en üst seviyeye çekiyoruz.

4. Sunum ve Görüşlerin Alınması

Mobil uygulamaya ihtiyacınız varsa ekibimiz kodlama sonrası sizlere bir sunum yapıyor. Burada amacımız sizlerin görüşlerini ve son isteklerini almak. Bu aşamada sizinle artık bir ürün üzerinden konuştuğumuz için sizler de aklınızdakileri daha rahat ifade edebiliyorsunuz.

5. Son Düzenlemeleri Yapılması

Sizlerden aldığımız briefler doğrultusunda ekibimiz oda kiralama uygulaması üzerinde son düzenlemeleri yapıyor. Burada istediğiniz düzenlemelerin tamamı kullanıcı deneyimi ve uzmanlık yorumlarımıza bağlı yapılıyor.

6. Onay ve Yayına Alma

Ekibimiz son düzenlemeleri yaptıktan sonra hemen harekete geçiyor ve onayınızı alıyor. Sizler uygulamaya onay verdiğiniz anda oda kiralama uygulamasını yayına alıyoruz.

Günlük kiralık ev uygulaması arıyorsanız hemen ekibimizden destek alabilirsiniz.

Oda Kiralama Uygulaması Özellikleri Nelerdir?

Kumsal Ajans olarak tüm uygulama tasarımlarımızda müşterilerimizin ihtiyaçlarına özel hareket ediyoruz. Oda kiralama uygulaması tasarlarken sizlerin özel taleplerine cevap veriyoruz ve buna yönelik özellikler ekliyoruz. Burada bir oda kiralama uygulamasında yer verdiğimiz temel özellikler hakkında bazı bilgiler vereceğiz;

Ödeme Entegrasyonları

Oda kiralama uygulaması üzerinde ödeme entegrasyonlarını gerçekleştiriyoruz. Bu sayede müşteriler kredi kartı, havale ve diğer ödeme seçenekleri ile rezervasyon ücretlerini ödüyorlar. Daha sonra oda sahibinin hesabına geçiş oluyor. Ardından sizlerin komisyon ücreti de hesabınıza geçiyor. Uygulama sayesinde tüm bu süreci tek bir çatı altında yürütebiliyorsunuz.

Kolay Rezervasyon

Oda kiralama uygulamasının en önemli avantajı kolay rezervasyon şansı sağlamasıdır. Uygulama üzerinde ziyaretçiler kolayca adres, tarih ve diğer konularda filtreleme yapar. Daha sonra uygun odaları sıralar ve kolayca rezervasyon yapar. Bu müşteri kazanma olasılığınızı en üste çıkarır.

CRM Entegrasyonu

Kiralama uygulamasında en önemli özelliklerden biri de CRM Entegrasyonlarıdır. Bu sayede müşteriler hakkında tüm özellikleri CRM sistemine entegre edebilir ve bu iki sistem arasındaki bağlantı ile müşteri kitleniz hakkında çok önemli veriler toplayabilirsiniz.

Puan Verme ve Yorum Yapma

Oda kiralama uygulamasının en önemli özelliklerinden biridir. Müşteri memnuniyeti ve sağlam rekabet ortamı olması bu özellik sayesindedir. Hizmet alan müşteriler oda sahipleri hakkında yorum yapar ve puan verirler. Bu sayede ilerleyen dönemlerde en kaliteli hizmet verme yarışı ortaya çıkar ve daha fazla tercih edilirsiniz.

Uygulamada İletişim

Oda sahipleri ile müşteriler uygulama içinde iletişim kurabilirler. Uygulama içi mesajlaşma uygulamaları ile hem hizmet süreci daha kaliteli hale gelir hem de sizler bu süreci kusursuz şekilde yönetebilirsiniz.

Favori Listesine Alma

Bir oda kiralayan kişiler favori listesine memnun kaldığı kişileri alabilir. Bu sayede tekrar oda kiralama hizmeti almak istediklerinde direkt olarak bu oda sahibini tercih ederler. Bu hizmet müşteri memnuniyetini arttırır ve diğer müşterilere de bir fikir verir.

Oda Kiralama Uygulaması Fiyatları

Oda kiralama uygulaması fiyatları hakkında bilgi almak istiyorsanız hemen bize ulaşabilirsiniz. Ekibimiz size özel fiyatlarla hizmet vermektedir. Oda kiralama uygulamasında bulunacak özellikler, kodlama dili gibi özellikler fiyat üzerinde belirleyici olacaktır.

Kumsal Ajans en gelişmiş entegrasyonlar ile sizlere profesyonel bir oda kiralama uygulaması sunacaktır. Fiyat bilgisi için hemen bize ulaşabilirsiniz.

Web Yazılım

Web Yazılım

Kurumsal ve bireysel ihtiyaçlara yönelik web yazılım projeleri geliştiriyoruz. Hayalinizdeki projeleri dijital dünyaya taşıyacak yazılım ve kodlama çalışmalarını hayata geçiriyoruz.  Öncelikle web yazılım ve mobil uygulama yazılımı alanında taleplerinizi dinlenir.  Ekibimiz tarafından taleplerinize yönelik projelendirme yapılır.

Web tasarım ve kodlama çalışmaları sonrasında projeniz sunulur. İstediğiniz revizeler sonrasında web yazılım projelerinizin son hali teslim edilir. Web yazılım hizmeti sonrası destek konusunda da Kumsal Ajans güvencesi devam eder.

Ürününüz veya hizmetiniz için en iyisini birlikte yapalım.

Uzmanlığımızı ve yeteneğimizi, ürün ve hizmetleriniz ile birleştirelim.
FORMU DOLDURUN SİZİ ARAYALIM
Biz Sizi Arayalım