Scooter Uygulamaları: Şehri Keşfetme Zamanı

Scooter Uygulamaları: Şehri Keşfetme Zamanı

E-Scooter işi, endüstriler arasında en hızlı büyüyen işletmelerden biridir. Dünyanın dört bir yanındaki işletmeler, E-Scooter işi aracılığıyla taşımacılık sektöründe bir devrim getiriyor. Grand View Research'e göre, küresel E-Scooter işi 2022 itibariyle 22.28 milyar dolar değerine ulaştı. Site ayrıca, 2030 yılına kadar endüstrinin 40,6 milyar dolarlık bir gelir elde edeceğini öngördü.

Öte yandan PR Newswire, küresel E-Scooter işinin pazar büyüklüğünün 2030 yılına kadar 50.99 milyar olacağını tahmin ediyor. Beklenen yıllık büyüme hızı 2022'den 2030'a kadar %11,2 olacaktır. Ülkemizde de Martı gibi girişimler bu alanda büyük bir potansiyel olduğunu ortaya koyuyor. Yerel veya ulusal olarak bu alanda bir proje yürütmek istiyorsanız size özel bir Scooter uygulaması geliştiriyoruz.

Kumsal Ajans ile scooter uygulaması konusunda çalışmak için bize yazabilirsiniz.

Scooter Uygulamasına Neden Yatırım Yapılmalıdır?

Bir E-Scooter işi dünya çapında trend oluyor. Girişimciler işe büyük miktarda para yatırıyorlar. Bu girişimcilerin bir E-Scooter uygulamasına yatırım yapmanın doğru olduğunu düşünmelerinin birkaç önemli nedeni var;

  • Talep: E-Scooter uygulamaları, diğer uygulamalardan daha fazla müşteri ilgisini çekiyor. Ulaşım bir ihtiyaç olduğundan insanlar onlara kaliteli hizmet sunan herhangi bir seçeneği seçerler. Böylece gelişmiş müşteri deneyimi ve hizmet kalitesi sağlayarak geniş bir müşteri tabanı kazanabilirsiniz.
  • Düşük Rekabet: E-Scooter işi en hızlı büyüyen endüstrilerden biri olmasına rağmen rakiplerin sayısı çok düşük. Bu nedenle herhangi bir girişim veya işletmenin bir uygulama geliştirmesi ve kaliteli hizmetle pazara girmesi için açık bir fırsattır.
  • Yatırımcılar: Endüstri hızla büyüdükçe finansmanla ilgili sorunlar o kadar da büyük bir sorun değil. Yatırımcılar her zaman büyüme beklentisini görecek ve daha sonra yatırım yapıp yapmamaya karar verecekler. Dolayısıyla doğru planlamanız ve birinci sınıf bir uygulamanız varsa, yatırımcıları kademeli olarak alacaksınız.
  • Kar: Ulaşım, insanlar için vazgeçilmez bir gerekliliktir. Bu yüzden E-Scooter işine olan talep oldukça yüksek. Talep yüksek olduğunda işletmeler yüksek kar elde eder. Bir uygulama her zaman müşteri deneyimini geliştirebilir. Bir E-Scooter uygulaması geliştirmenin maliyeti, kardan oldukça düşüktür.

Scooter Uygulaması Nasıl Çalışır?

Kumsal Ajans tarafından geliştirilen scooter uygulaması şu çalışma sistemine sahiptir;

Müşteri Rezervasyonu

Kullanıcıların benzersiz kimlik bilgilerini kullanarak uygulama üzerinden oturum açması gerekir. Oturum açtıktan sonra bir konumdan diğerine yolculuk için aracı seçmeleri gerekir.

Araç Tahsisi

Kullanıcı ödeme yaptıktan sonra bir QR kodu oluşturulacaktır. Kullanıcı bunu istasyondaki personele gösterecektir. Personel tarayacak ve bundan sonra araç kullanıcıya tahsis edilecektir.

Değerlendirme ve Geri Bildirim

Kullanıcı yolculuğunu tamamladıktan sonra servis sağlayıcıyı uygulama aracılığıyla derecelendirebilir ve inceleyebilir.

Ödeme

Kullanıcı aracı ve konumu seçtikten sonra uygulamada tercih edilen ödeme yöntemiyle ödeme yapması gerekir.

Canlı İzleme

Kullanıcı binmeye başladığında yönetici veya E-Scooter'ın sahibi kullanıcının ve aracın gerçek zamanlı konumunu izleyecektir.

scooter uygulaması, scooter uygulaması nedir

Scooter Uygulaması İçin Gerekli Temel Donanımlar Nelerdir?

Scooter uygulaması için bazı donanımların mutlaka olması gerekiyor;

  • Aracı izlemek ve kullanıcının girilen rotayı takip edip etmediğinden emin olmak için GPS.
  • Pil Ölçer, E-Scooter'da çok önemlidir çünkü kullanıcılar için ücretsiz rahatsızlık verici olanı azaltacaktır.
  • E-Scooter'larda mesafeye göre şarj olan uygulamalar için mesafe ölçer gereklidir.
  • Bir alarm yangın çıkışı veya düşük şarj için uyarabilir, bu nedenle de gereklidir.
  • Bakım için bir sensör, araç sahiplerini araçta gerekli olan herhangi bir konfigürasyon hakkında uyarabileceği için gereklidir

Projenize özel bir scooter uygulaması için hemen Kumsal Ajans ile iletişime geçin ve projenizi hayata geçirelim.

Scooter Uygulaması İçin Neden Kumsal Ajans?

İnovasyon

Burada Kumsal Ajans’ta bir uygulama geliştirmede mükemmel bir yaklaşımın inovasyon için kapsamlar yaratabileceğine inanıyoruz. Bu nedenle, gelişimdeki herhangi bir adımdan önce her zaman net bir tartışma yaparız ve iş hedeflerinizi anlarız.

Deneyim

Kumsal Ajans’ta E-Scooter uygulamaları geliştirmede oldukça deneyimli bir ekip edineceksiniz. Çok sayıda kuruluşa hizmet verdik ve onlara en iyi teknoloji çözümlerini sunuyoruz. İş ihtiyaçlarınızı belirleme ve azaltma konusundaki deneyimimize güvenebilirsiniz.

Trendlere Odaklanma

Mevcut ve olası gelecekteki eğilimleri gözlemleyen bir uygulama geliştirmek, uygulamayı etkili ve başarılı kılmak için çok önemlidir. Kumsal Ajans bunu anlıyor ve bu yüzden iş analizinde atanmış kalite uzmanlarımız var. Bu uzmanlar, işinizi ve endüstrinizi yakından gözlemleyecek ve temel faktörleri çıkarmak için derin bir analiz yapacaktır.

Güvenlik

Bir uygulama geliştirirken, gelecekte herhangi bir sonuçtan kaçınmak için yasal uyumluluğun sağlanması zorunludur. Kumsal Ajans, uygulama geliştirmede herhangi bir ülkenin yasalarını ve düzenlemelerini ihlal edebilecek herhangi bir uygulamayı takip etmez. Böylece uygulamanız yasal sorunlardan uzak kalır.

NDA (Gizlilik Sözleşmesi)

Kumsal Ajans, müşterilerimizin gizliliğine saygı duyduğumuz gerçek bir profesyonel şirkettir. Uygulamayla ilgili hassas bilgilerin güvenliği v ile güvenli ve emniyetlidir.

Teknoloji

Kumsal Ajans, size yüksek performanslı bir uygulama sunmak için yalnızca her bir teknolojinin en son sürümlerini kullanır.

scooter uygulaması, scooter uygulaması nedir

Scooter Uygulaması Özellikleri Nelerdir?

Şu anda piyasada bulunan tüm scooter uygulamalarına çeşitli işlevler dahil edilmiştir. Bu özellikler, scooter'ların genel işleyişi için kritik öneme sahiptir. İşte tüm e-scooter uygulamalarında geliştirilecek tüm temel e-scooter uygulaması özellikleri:

Üyelik ve Sistem Girişi

Kayıt ve giriş, ödeme seçenekleri ve e-scooter kullanımıyla ilgili temel noktadır. Bunların her biri, her uygulamaya dahil edilmesi gereken belirgin bir işlevdir. Daha basit ve daha kullanıcı dostu hale getirilmelidirler. Kayıt işlemi biraz zaman alırsa ziyaretçiler kapatılır. Sosyal medya profillerini kullanarak oturum açmalarına izin verin. Ayrıca, müşterilere güvenli ödeme seçenekleri sunduğunuzdan ve gizli materyallerinin güvende olduğundan emin olun.

Gerçek Zamanlı İzleme

Müşteriler, e-scooter'ın nereye yerleştirildiğini ve işlevselliği kullanarak konuma ulaşmak için ne kadar süre gitmeleri gerektiğini güvenle izleyebilirler.

QR (Hızlı Yanıt) Kodu

QR kodu, e-scooter yazılımının ayrılmaz bir özelliğidir. Sürmeye başlamak için uygulamanın e-scooter'a yerleştirilen QR kodunu taraması gerekir. Bu, bir QR kodu tarandığında e-scooter'ı kilitleyecek veya kilidini açacak akıllı bir kilit sistemi kullanılmasını gerektirir. Akıllı kilit artık doğru şekilde çalışması için bir mikrodenetleyiciye dayanan IoT tabanlı bir özelliktir.

Uygulama İçi Satın Alma

Müşterileriniz uygulama için doğrudan arabirimden ödeme yapmalıdır. Bu nedenle kullanıcı deneyimlerinde anında bir artışa neden olur.

Anlık Bildirimler

Push bildirimleri uygulama kullanıcılarının ilgisini çekmek için mükemmel bir yöntemdir. Örneğin, popüler e-scooter uygulamaları kullanıcıların her gün birkaç kez uygulamayla etkileşimde kalmasını sağlamak için iyi zamanlanmış push uyarıları sağlar.

Yolculuk Geçmişi

Uygulamanın bu bölümü kat edilen mesafe ve ödemek zorunda kalacakları para da dahil olmak üzere kullanıcıların seyahat geçmişlerini görüntüler.

Geri Bildirim Özellikleri

Müşterilerinizin akıllı telefon uygulamanıza ve e-scooter hizmetinin kendisine yorum yüklemesini sağlayın. Hataları bildirmeye, yolculuklarını değerlendirmeye ve müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeye istekli olmalıdırlar. Bu iki amaca hizmet eder: tüketicilerinizin scooter paylaşım uygulamanızdaki düşüncelerini dile getirmelerini sağlarken aynı zamanda gelecekteki yükseltmeler için girdi yakalar.

Web Yazılım

Web Yazılım

Kurumsal ve bireysel ihtiyaçlara yönelik web yazılım projeleri geliştiriyoruz. Hayalinizdeki projeleri dijital dünyaya taşıyacak yazılım ve kodlama çalışmalarını hayata geçiriyoruz.  Öncelikle web yazılım ve mobil uygulama yazılımı alanında taleplerinizi dinlenir.  Ekibimiz tarafından taleplerinize yönelik projelendirme yapılır.

Web tasarım ve kodlama çalışmaları sonrasında projeniz sunulur. İstediğiniz revizeler sonrasında web yazılım projelerinizin son hali teslim edilir. Web yazılım hizmeti sonrası destek konusunda da Kumsal Ajans güvencesi devam eder.

Ürününüz veya hizmetiniz için en iyisini birlikte yapalım.

Uzmanlığımızı ve yeteneğimizi, ürün ve hizmetleriniz ile birleştirelim.
FORMU DOLDURUN SİZİ ARAYALIM
Biz Sizi Arayalım