Türkiye’de Mobil Uygulama Yapan Firmalar

Türkiye’de Mobil Uygulama Yapan Firmalar

Türkiye’nin dijital istatistiklerine baktığımızda nüfusun %77’si akıllı telefon kullanıyor. Bu da ortalama 60 milyon civarında bir akıllı telefon kullanımı olduğunu gösteriyor. Ülkemizde işletmeler için kurumsallaşma sürecinde mobile yönelik politikalar da öne çıkmaya başladı. Sektörü ne olursa olsun her firma mobil uygulama ile potansiyel müşterilerine ulaşma konusunda başarı yakalayabiliyor. Türkiye’de mobil uygulama yapan firmalar da bu yüzden her zaman ilgi görüyor. Tabii burada sizin için mobil uygulama yapacak firmayı seçmek zor olabilir;

Mobil uygulama konusunda destek almadan önce bazı noktalara dikkat etmelisiniz;

  • Çalışacağım firma mobil uygulama konusunda profesyonel mi?
  • Mobilde kurumsal ve sektör ihtiyaçlarımı biliyor mu ve bu ihtiyaçları karşılayabilir mi?
  • İşletmem için geliştirilen mobil uygulama beğenilir mi ve işime yarar mı?
  • Mobil uygulama maliyeti ne kadar olur?
  • Mobil uygulamamı yaptıktan sonra bir sorun çıkarsa bana destek olur mu?

Tüm bu sorulara cevap veren bir firma ile mobil uygulama konusunda hiçbir zorluk çekmeden çalışabilirsiniz. Bu sayede işletmenizi mobil rekabet ortamında da zirveye çıkarabilirsiniz.

mobil uygulama, mobil uygulama yapan firmalar

Mobil Uygulama Yapan Firmalar Nasıl Bulunur?

Ülkemizde mobil uygulama yapan firmalar her geçen gün artıyor. Durum böyle olunca da bu firmalar arasından bir seçim yapmak zorlaşıyor. Hangi sektörden olursanız olun mobil uygulama geliştirme hizmeti almak istiyorsanız öncelikle bir firma bulmalısınız. Bunun için şu noktalara dikkat edebilirsiniz;

  • Bulunduğunuz şehirde mobil uygulama geliştirme hizmeti veren işletmeleri ziyaret ederek teklif alabilirsiniz.
  • Google gibi arama motorları üzerinden arama yaparak mobil uygulama konusunda size destek verecek şirketleri seçebilirsiniz.
  • Çevrenizde başka işletmelerin daha önce çalıştığı ve size önereceği ajanslar ile çalışabilirsiniz.
  • Mobil uygulama yapan ajanslar bazen sektör bazlı da çalışabiliyor. Yine de sizlerin sektörünü bilen ajanslarla çalışmak size de kazandıracaktır.

Kısacası işletmeniz için bir mobil uygulamaya ihtiyaç duyuyorsanız mutlaka doğru ajansı bulmalısınız. Kumsal Ajans sizlere mobil uygulama konusunda profesyonel çözümler sunacaktır. Referanslarımızı, tekliflerimizi ve örnek çalışmalarımızı görmek istiyorsanız bize ulaşın.

Tüm iletişim kanallarımız üzerinden mobil uygulama konusunda bizlere ulaşabilirsiniz.

Mobil Uygulama Yapan Firmalar Nasıl Seçilir?

Mobil uygulama yapan firmaları seçerken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunuyor. Çünkü bu alanda yapacağınız yatırım belki de şirketinizi en ciddi rakiplerle karşı karşıya getirecek. Bu yüzden de size bu hizmeti verecek markayı belirlerken titiz hareket etmeniz doğru olur. Mobil uygulamanız için bir ajans arıyorsanız;

  • Uzmanlık Alanlarına Dayalı Ekip: Mobil uygulama yapan firmalar arasından seçim yaparken ekibine önem verin. Çünkü birçok kişi çalışacağı firmanın ekibine bakmadan fiyata ve referanslarına bakıyor. Mobil uygulama çok yönlü bir hizmettir. Ekip içinde kullanıcı deneyimi uzmanı, SEO uzmanı, web tasarımcı, kodlama uzmanı, Google uzmanı, reklam uzmanı gibi birçok alandan kişi olmalıdır.
  • Kreatif Çalışma Prensibi: Dünyada her firma mobil uygulama konusunda adımlar atıyor. Bu yüzden büyük firmalar dışında yapılan mobil uygulamalar genellikle hazır paketler oluyor ve birbirine benziyor. Durum böyle olunca da mobil uygulama ile özgünlük yakalamak zor oluyor. Mobil uygulama hizmeti alırken kreatif çalışan bir ajansı tercih edin. Böylece rakiplerinizden farkınızı ilk andan ortaya koyabilirsiniz.
  • Kullanıcı Odaklı Tasarım: Mobil uygulamada temel amaç hedef kitlenizi çekmektir. Bu yüzden onların isteklerini göz önünde bulunduracak ve taleplerini karşılayacak mobil uygulamaları sizlere verecek firmayı seçmelisiniz. Kullanıcı odaklı tasarım ile markanızı zirveye taşıyabilirsiniz.
  • Hizmet Sonrası Destek: Mobil uygulama yapan firmalar genellikle mobil uygulamayı tasarlayıp teslim ettikten sonra köşesine çekiliyor. Ancak bu durumda ilerleyen dönemde ihtiyaçlarınız ve problemleriniz değişebiliyor. Bu yüzden sizlere mobil uygulama tasarımı yaptıktan sonra destek verebilecek ajansları tercih edin.
  • Temiz ve Profesyonel Kodlama: Mobil uygulamada birçok firma sektöre göre hazır yazılımları kullanıyor. Ancak bu işletmelerin tekdüze bir mobil uygulamaya sahip olmasına yol açıyor. Bu yüzden de temiz ve profesyonel kodlama hizmeti veren işletmeleri tercih edin. Dinamik ve kullanıcı odaklı sade bir mobil uygulama size kazandıracaktır.
  • Müşteriye Özgü Proje Tasarımı: Her işletmenin, sektörün ve kişinin ihtiyaçları farklıdır. Bu yüzden de size özel projeler geliştiren ve revize eden ajanslara şans verin. Aksi halde markanıza bu durumdan olumsuz etkilenebilir.

Kumsal Ajans uzmanlık alanlarına dayalı ekibiyle kreatif çalışma prensibini benimsiyor. Ayrıca kullanıcı odaklı tasarım, temiz ve profesyonel kodlama gibi hizmetlerini müşteriye özgü projelerle yürütüyor. Aynı zamanda hizmet sonrası destek vererek her zaman gerçekleştirdiği mobil uygulama projelerinin arkasında duruyor.

Mobil Uygulama Yapan Firma Ücretleri

Mobil uygulama yapan firmalar her zaman farklı ücret politikaları ile çalışıyor. Sektörde aynı hizmeti çok farklı fiyatlara alabiliyorsunuz. Burada hizmeti pazarlama sürecinde firmalar sizlere çok yüksek fiyatlar sunabiliyor. Bu yüzden de fiyat konusunda iyi bir araştırma yapmanız gerekiyor.

Mobil uygulama yapan firma ücretleri için iyi bir araştırma ile doğru seçimi yapabilirsiniz. Fiyat karşılaştırması yaparken alacağınız hizmetin içeriğini karşılayıp karşılamadığına bakın. Yoksa uygun fiyatlı diye işinize yaramayacak bir mobil uygulama hizmeti almak boşa yatırım olur. Bu yüzden her zaman fiyat-performans açısından size kazandıracak firmalarla mobil uygulama yaptırma konusunda çalışın.

Kumsal Ajans ile iletişime geçerek mobil uygulama hizmeti ve fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

mobil uygulama, mobil uygulama yapan firmalar

Profesyonel Mobil Uygulama Yapan Firmalar

Türkiye’de hizmet veren ajanslar mobil uygulama yapsalar da her ajansın profesyonel bir çalışma anlayışına sahip olduğunu söylemek yanlış olacaktır. Bu yüzden de her zaman profesyonel olarak hizmet veren firmalarla çalışmalısınız.

Profesyonel mobil uygulama yapan firmalar her zaman markanızın bilinirliği arttıracaktır. Bu nedenle de doğru firma için yoğun bir araştırma yapın. Sizler doğru firmayı seçtiğinizde mobil uygulama konusunda istediğiniz hizmeti alabilirsiniz. Bunun için firmanın güçlü bir alt yapıya ve mobil uygulama konusunda deneyimli bir ekibe sahip olması gerekiyor.

Profesyonel mobil uygulama tasarımı yaptırmak istiyorsanız hemen Kumsal Ajans ile iletişime geçin ve ajansımızdan da fiyat teklifi alın.

Mobil Uygulama Yapan Firmalarla Çalışmanın Avantajları

Mobil uygulama yapan firmalar her zaman markanızın kurumsallığı için önemlidir.

Mobil uygulama konusunda Kumsal Ajans ile çalışmanın artıları;

  • Çok düşük bütçelerle hedef kitlenize ulaşmanızı sağlayacak bir mobil uygulamaya sahip olabilirsiniz.
  • İşletmenizin her türlü ihtiyacına yönelik çok kaliteli bir mobil uygulamanız olur.
  • Sektörünüzde bulunan en önemli markalarla dahi başarılı bir mobil uygulama ile etkin bir şekilde mücadele edebilirsiniz.
  • Markanızın bilinirliği kaliteli bir mobil uygulama sayesinde artar.
  • İşletmenizin dönüşüm oranları mobil uygulama ile zirveye çıkar.
  • Mobil uygulamanız sayesinde kullanıcı kitlenize ulaşabilir ve organik ziyaretçi çekebilirsiniz.
  • Kaliteli bir mobil uygulama işletmenizin satışlarını arttırır ve kazancınız yükselir.
  • Mobil uygulama yapan firmalar sayesinde artık bölgesel bir etkiden ulusal ve hatta küresel bir etkiye kavuşabilirsiniz.

Özetle mobil uygulama işletmenizin geleceğe açılan kapısıdır. Aynı zamanda başarılı bir mobil uygulamaya sahip olan firmalar en işlek caddede dükkana sahip olur. Bunun için mobil uygulama yapan firmalar arasından doğru olanı seçmelisiniz.

Kumsal Ajans ile iletişime geçerek mobil uygulama konusunda fiyat teklifi almayı unutmayın.

Web Yazılım

Web Yazılım

Kurumsal ve bireysel ihtiyaçlara yönelik web yazılım projeleri geliştiriyoruz. Hayalinizdeki projeleri dijital dünyaya taşıyacak yazılım ve kodlama çalışmalarını hayata geçiriyoruz.  Öncelikle web yazılım ve mobil uygulama yazılımı alanında taleplerinizi dinlenir.  Ekibimiz tarafından taleplerinize yönelik projelendirme yapılır.

Web tasarım ve kodlama çalışmaları sonrasında projeniz sunulur. İstediğiniz revizeler sonrasında web yazılım projelerinizin son hali teslim edilir. Web yazılım hizmeti sonrası destek konusunda da Kumsal Ajans güvencesi devam eder.

Ürününüz veya hizmetiniz için en iyisini birlikte yapalım.

Uzmanlığımızı ve yeteneğimizi, ürün ve hizmetleriniz ile birleştirelim.
FORMU DOLDURUN SİZİ ARAYALIM
Biz Sizi Arayalım