Video Portal Yazılımları: Eğitimde Kullanım Alanları

Video Portal Yazılımları: Eğitimde Kullanım Alanları

Video portal yazılımları; işletmenizin ya da kurumunuzun eğitim hizmetine özel olarak tasarlanan web siteleridir. İşletmenizin ürün ve hizmetleriyle ilgili genel ve özel bölümleri barındıran, veri alma ve gönderme araçları bulunan ve kişiselleştirilmiş içeriğe sahip yazılımlardır. Bu yazılımlar eğitim sürecine ulaşma ve eğitimlerle ilgili kullanıcı gizliliğini sağlama konusunda çok işlevlilik sağlar.

Sizin için özel olarak tasarlanan video portal yazılımlarında öğrenciler, öğretim üyeleri ya da personeller ihtiyaç duydukları anda zamana ve mekana bağlı olmadan bilgiye erişebilirler. Sistemler içinde kampüs haritası, kurs programı, etkinlikler, bilet satışları ve daha çok fazlası yer alabilir. Sizler de dijital olarak eğitimler düzenliyorsanız ve bu eğitimleri çevrimiçi ortamda satıyorsanız eğitim sitesi sizler için etkili bir çözüm olacaktır.

Sektörünüze ve faaliyet alanınıza özel olarak tasarlanabilen video portalları ister üyelik sistemi isterseniz de yetkilendirme ile erişim sağlayabilir. Daha geniş kitlelere ulaşabilmek ve markanızı tanıtabilmek için taleplerinize özel portallar tasarlıyoruz. İstediğiniz özellikle videolar oluşturabilir ve portallar üzerinden istediğiniz eğitimleri istediğiniz ziyaretçilere açabilirsiniz.

video portal yazılımları eğitim sitesi hangi alanlarda kullanılır

Video Portal Yazılımları Ne Barındırır?

Video portal yazılımları tamamen ihtiyaçlarınıza özel olarak tasarlanır. Bu sistem üzerinde istediğiniz eğitimleri yükleyerek öğrencilerin eğitimlere katılmalarını sağlayabilir ve eğitimleri tamamladıktan sonra değerlendirme ve sertifika süreçlerini de buradan yürütebilirsiniz.

Bir video portal yazılımı şu özellikleri barındırabilir;

Üyelik Sistemi

Eğitim web siteniz üzerinde üyelik sistemi tanımlanabilir. Böylece eğitimi sattığınız ya da eğitimi tanımladığınız öğrencilerin sisteme üye bilgileriyle giriş yaparak eğitimleri belirlediğiniz sürelerde katılım sağlaması söz konusu olur. Üyelik sistemi için sizin belirlediğiniz ödeme yöntemleri ya da yetkilendirme sistemleri kolayca kurulabilir.

Kesintisiz Video İzleyebilme

Video portal yazılımları ile birlikte yüksek çözünürlüğe sahip videoları kolayca yükleyebilirsiniz. Portallarda yer alan videolarda eğitimlere katılan öğrenciler donma sorunu yaşamadan videoları izleyebilir. Ayrıca videoların uzunluğunu istediğiniz kadar ayarlayabilir ve eğitimi istediğiniz gibi bölümlere ayırabilirsiniz.

Değerlendirme Modülü

Video portal yazılımları bünyesinde değerlendirme modülünü de barındırabilir. Böylece sistem üzerinde bir eğitim alan kursiyerler sonrasında yapacağınız değerlendirmeye katılabilirler. Değerlendirme sonucunda sistem puanı otomatik olarak hesaplayabilir ve öğrenciye kursu başarıyla tamamlayıp tamamlamadığını bildirebilir.

Kişisel Bilgi ve Veri Gizliliği

Video portal yazılımları sayesinde eğitim sitenize kayıt yaptıran üyelere ait bilgiler ve eğitimlerinize ait veriler gizlilik içinde saklanabilir. Web sitenizde yer alan veriler özel olarak saklanır. Verilerin güvenli şekilde saklanması yanında veri işleme özelliği sayesinde veriler hakkında istediğiniz zaman raporlama da yapabilirsiniz.

Veri İşleme

İhtiyaçlarınıza özel olarak tasarlanan video portal yazılımlarında mevcut verileri işleyebilirsiniz. Sistem üzerinden alacağınız raporlarla eğitimlere katılan öğrenci sayısı, eğitimleri başarıyla geçen öğrenciler, geçmiş kursiyer bilgileri ve sertifikalarına ulaşma gibi birçok konuda detaylı rapor alabilir ve eğitim portalındaki mevcut durumu inceleyebilirsiniz.

Eğitimci Tanımlayabilme

Video portal yazılımlarında eğitimci tanımlayabilir. Sistem üzerinden yetkili olan eğitimciler kendi eğitimlerini düzenleyebilir ve eğitimlerine ait içerik ve videoları sayfalara ekleyebilir. Eğitimcilerin performanslarını da yazılım üzerinden izleyebilirsiniz.

Finansal Takip

Video portalınız üzerinden online eğitim satışı yapıyorsanız eğitimlere katılan öğrencilerden elde edilen gelirleri ve belirli aralıklarla olan toplam gelirlerinizi takip edebilirsiniz. Böylece finansal durumunuzu görebilir ve ileriye yönelik finansal analizler de yapabilirsiniz. Ayrıca eğitimci kazançlarını da modül üzerinden yönetebilirsiniz.

Güvenli Ödeme ve Ödeme Entegrasyonları

Eğitim sitesi satın aldıysanız sistem üzerinden katılımcıların eğitimi satın alması adına farklı ödeme seçeneklerine ait ödeme entegrasyonları yer alır. Ayrıca kullanıcı güvenliği için güvenli ödeme seçenekleri de yazılım içinde yer almaktadır.

Otomatik Mail ve SMS Gönderimi

Video portalınızda yer alan yeni eğitimleri ve kişiye özel fırsatları öğrenci kitlenize tek bir tıkla ulaştırabilirsiniz. Otomatik mail ve SMS gönderimi ile öğrencilere eğitimler hakkındaki bilgileri, değişiklikleri ya da yepyeni kişiye özel fırsatları ulaştırabilirsiniz.

video portal yazılımları eğitim sitesi hangi alanlarda kullanılır

Video Portal Yazılımı Avantajları Nelerdir?

Video portal yazılımları eğitim düzenleyen kurumlar ve online eğitim satışı yapan firmalar için çok işlevsel yazılımlardır. Video eğitim portalı yazılımları avantajları şu şekilde sıralanabilir;

  • Merkezi Kullanım: Tüm eğitim faaliyetlerinizi, eğitimcileri ve öğrencileri bilgiyi sunma ile bilgiye erişme anlamında merkezi bir platformda toplayabilirsiniz. Video portal yazılımlarının en önemli avantajları arasında eğitim sürecini ve bilgiye erişi sürecini merkezileştirmesidir.
  • Bilgiye Kolay Erişim: Video portalları üzerinden öğrenciler ders programına, eğitimlerin programına, eğitim içeriğine ve diğer kurs bilgilerine kolayca erişebilir. Ayrıca daha sonra eğitim içeriklerine de kolay erişim sağlayabilirler.
  • Güçlü İletişim: Video portal yazılımları iletişim açısından da çok verimlidir. Bu sistemler üzerinden öğrencilerin ve eğitmenlerin arasındaki bağlantı kolayca sağlanabilir. Ayrıca portal üzerinden düzenlenen etkinliklere erişen öğrenci ve eğitimciler çok zengin bir topluluk haline gelebilir.
  • Etkin Yeniden Pazarlama: Video portal yazılımlarının diğer bir avantajı sizlere etkin yeniden pazarlama sunmasıdır. Yani portallar üzerinde eğitimlere katılan öğrencilerin ilgi ve ihtiyaçlarını öğrenerek onlara yeni fırsatları duyurabilirsiniz. Bu sayede geniş bir kitle eğitimlerinizden kolayca haberdar olabilir.
  • Hızlı Destek: Eğitim sürecinde ve eğitim sırasında öğrenciler sorunlar yaşayabilir ya da bazı sorularının cevaplanmasını isteyebilirler. Bu yüzden video eğitim programları hızlı destek sunar. Bu sayede öğrencilere kritik anlarda destek sağlayabilirsiniz. Bu durum üstün müşteri memnuniyeti de sağlar.
  • İhtiyaçlarınıza Özel Tasarım: Video portal yazılımlarında ihtiyaçlarınıza uygun tasarım gerçekleştirilebilir. Bu sayede eğitim türünüze ve hedef kitlenize eşsiz kullanıcı deneyimi sunan bir web sitesine kavuşabilirsiniz.
  • Mobil Uyumlu Video Portalı: Öğrenciler eğitimlere ister bilgisayardan isterlerse de mobil cihazlardan erişim sağlayabilirler. Mobil uyumlu video portalı sayesinde web sitenizde yer alan eğitim videoları her türlü cihazdan kolayca erişim sağlayabilirler. Böylece daha verimli bir kullanıcı deneyimi elde edebilirsiniz.

Size Özel Video Portal Yazılımı Geliştirelim

Video portal yazılımları konusunda sizleri hazır programlara muhtaç etmiyoruz. Kumsal Ajans ekibi olarak tüm müşterilerimize 360 derecelik bir bakış açısıyla istedikleri özeliklere sahip bir video portal yazılımı sunuyoruz.

Size özel video portal yazılımı geliştirelim ve eğitim faaliyetlerinizi üstün kullanıcı deneyimiyle yürütebileceğiniz bir platforma sahip olun. Üstelik ekibinizi portal yazılımı kullanma konusunda eğitiyoruz ve daha sonra taleplerinize özel güncellemeler yaparak değişen ihtiyaçlarınıza yönelik geliştirmeler yapabiliyoruz.

Kumsal Ajans ekibinden video portal yazılımı satın aldıktan sonra da her zaman destek alabilirsiniz. Detaylı bilgi almak ve video portal yazılımları hakkında merak ettiklerinizi öğrenmek için bize yazabilirsiniz.

Video Portal Yazılımı Fiyatları Ne Kadar?

Video portal yazılımları fiyatları için bir tanışma toplantısı organize edelim. İlk olarak video portal yazılımından beklentilerinizi dinliyoruz. Daha sonra hedeflerinize yönelik taslak bir video portal yazılım örneği sunuyoruz.

Sizin taleplerinize yönelik özel fiyat teklifi oluşturuyoruz. Hazır video portal yazılımlarına yönelik verilen fiyatlar ihtiyaçlarınızı karşılamaktan uzak olacaktır. Bu yüzden tüm müşterilerimize güncel ihtiyaçları karşılayacak, kurumsal kültüre uygun, kullanıcı deneyimi en üst seviyede olan bir video portal yazılımı tasarlıyoruz.

Kumsal Ajans güvencesi ve kalitesiyle kurumsal ihtiyaçlarınıza yönelik birçok modülü barındıran video portal yazılımları için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Web Yazılım

Web Yazılım

Kurumsal ve bireysel ihtiyaçlara yönelik web yazılım projeleri geliştiriyoruz. Hayalinizdeki projeleri dijital dünyaya taşıyacak yazılım ve kodlama çalışmalarını hayata geçiriyoruz.  Öncelikle web yazılım ve mobil uygulama yazılımı alanında taleplerinizi dinlenir.  Ekibimiz tarafından taleplerinize yönelik projelendirme yapılır.

Web tasarım ve kodlama çalışmaları sonrasında projeniz sunulur. İstediğiniz revizeler sonrasında web yazılım projelerinizin son hali teslim edilir. Web yazılım hizmeti sonrası destek konusunda da Kumsal Ajans güvencesi devam eder.

Ürününüz veya hizmetiniz için en iyisini birlikte yapalım.

Uzmanlığımızı ve yeteneğimizi, ürün ve hizmetleriniz ile birleştirelim.
FORMU DOLDURUN SİZİ ARAYALIM
Biz Sizi Arayalım