Mobil Uygulama Tasarımı: Estetik ve İşlev

Mobil Uygulama Tasarımı: Estetik ve İşlev

Dijital kimliğiniz içinde mobil uygulamalarınızın çok önemli bir işlevi vardır. Çünkü bir mobil uygulama sayesinde internet kullanıcılarının önemli bir bölümüne ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda akıllı cihazlarda yer alan bir mobil uygulama işletmeler için direkt olarak potansiyel müşterilerle iletişim kurabilme fırsatıdır. Bu nedenle mobil uygulama tasarımı markalar için çok önemli bir yere sahiptir.

Web sitesi tek başına internet ortamında kimliğinizi yansıtmanızda yetersiz kalacaktır. Kurumsal dijital kimlik tasarımında mutlaka müşteri kitlenizle iletişim kurabileceğiniz bir mobil uygulamaya da sahip olmalısınız. Günümüzde mobil uygulamalar çok çeşitli amaçlar için kullanılabilir. Mobil uygulamalarda hedef kitlenizin ihtiyaçlarını ve amacını dikkate alarak kullanıcı odaklı bir tasarım gerçekleştirmek mümkün olur.

Kumsal Ajans her sektör ve ihtiyaca yönelik mobil uygulama geliştirme konusunda sizlere yardımcı olacaktır. Detaylı bilgi için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Mobil Uygulama Tasarımı Hizmetleri

Ekibimiz mobil uygulama tasarımı hizmetleri ile sizlerin tüm dijital ihtiyaçlarınıza cevap veriyor. Mobilde sizlere şu konularda tasarım hizmeti sunuyoruz;

  • Uygulama Arayüzü:  Mobil uygulamanıza ilişkin bir çalışma yapıyoruz, mobil uygulama sunumu ve geliştirmesi ile birlikte sizlere avantajlı bir rekabet anahtarı veriyoruz.
  • IOS Uygulama:  Farklı ekran boyutlarına sahip cihazlar için IOS uygulamaları en son teknolojileri kullanarak hazır hale getiriyoruz. IOS işletim sistemine sahip cihazlarda üst düzey performans vadediyoruz.
  • Android Uygulama:  En dikkat çeken tasarımlarımızı tüm Android cihazlara özel olarak kullanabilirsiniz. Tüm Android işletim sistemine sahip cihazlarla uyumlu mobil uygulamaya kavuşabilirsiniz.
  • Sosyal Medya Uygulama: Markanızın sosyal medya konumunu güçlendirmek için farklı platformlardaki internet kullanıcılarına özel sosyal ağ uygulamaları tasarlıyoruz.
  • Hybrid Uygulama: Hem Android hem de IOS işletim sistemine sahip cihazlarda sorunsuz çalışacak hybrid uygulama tasarımı ile düşük bütçelerle erişilebilirliğinizi zirveye taşıyoruz.
  • Yeniden Uygulama: Mevcut mobil uygulamanız varsa ve memnun olmadığınız noktaları bulunuyorsa size ait mobil uygulamayı yeniden tasarlıyoruz. Kullanıcı dostu bir tasarıma sahip mobil uygulamalar ile kendinizi yenileyebilirsiniz.

Mobil uygulama tasarımı konusunda bilgi almak ve tüm hizmetlerimizden faydalanmak için hemen Kumsal Ajans iletişim kanalları üzerinden bize yazın.

mobil uygulama tasarımı, mobil uygulama tasarımı yapan firmalar

Mobil Uygulama Tasarımı Nasıl Olmalı?

Mobil uygulama tasarımı konusunda merak ettiğiniz tüm detayları burada size aktaracağız. Kumsal Ajans ekibi mobil uygulama tasarlama konusunda deneyimlidir. Her türlü talebinizi karşılayacak bir mobil uygulama için ekibimize başvurabilirsiniz.

Mobil uygulamalarda Kumsal Ajans’ı seçmeniz için bazı ipuçları verelim;

Kullanıcı Odaklı Tasarım: Size özel geliştirdiğimiz mobil uygulamalarda etkileşimi en üst seviyeye çıkarıyoruz. Bu nedenle kullanıcı odaklı bir mobil uygulama tasarımı hizmeti veriyoruz.

Kurumsal Marka Kimliği: Kumsal Ajans ekibi hedef kitlenizin ilgisini çekecek mobil uygulama geliştiriyor. Müşteri kitlenizin gözünde ve sektörünüzde kurumsal marka kimliğinizi yansıtacak bir uygulama hayata geçiriyoruz.

Yüksek Dönüşüm: Kreatif tasarım çalışmaları ile müşterilerinizin markanızla daha uzun süre etkileşimde kalmasını ve mobil uygulamanızı yeniden kullanmasını sağlıyoruz. Tüm tasarımlarımızda artan dönüşüm oranları oluyor.

Çok Yönlülük: Mobil uygulamalarımız cihazın markası ve modeli ne olursa olsun tüm boyutlardaki ekranlarda yüksek performansla çalışır. Her cihazda tüm mobil uygulama kolaylıkla yüksek performansla kullanılabilir.

Gelir Artışı: İşletmelere yönelik tasarladığımız mobil uygulamalarda işletmenize en yüksek geliri getirecek şekilde hedeflerinizle uyumlu bir mobil uygulama tasarlıyoruz. Tüm dijital hedeflerinizi mobil uygulamalara entegre ediyoruz.

Hız ve Güvenilirlik: Tüm mobil uygulamalarda kullanıcı deneyimi için hıza önem veriyoruz. Temiz kodlama ile hataları en aza indirerek hızı maksimuma çıkarıyoruz. Aynı zamanda güvenilirlik önlemlerini alarak markanızın konumunu güçlendiriyoruz.

Mobil uygulama tasarımı için hemen Kumsal Ajans’a ulaşabilirsiniz.

Mobil Uygulama Tasarımı Nasıl Yapılır?

Mobil uygulama tasarımı için belirli aşamalarla süreci yürütüyoruz. Bu aşamalar genellikle tüm mobil uygulama projelerimizde benzer oluyor.

Genel olarak mobil uygulama tasarım süreci şöyle devam ediyor;

Tasarım Oluşturma: İlk olarak sizinle bir tanışıyoruz. Bu toplantıda mobil uygulamalardan beklentilerinizi belirliyoruz. Ardından mobil uygulama için k analizi ve kullanıcı analizi yapıyoruz. Endüstri araştırması ile birlikte tasarımın genel iskeletini ortaya koyuyoruz.

Uygulama Geliştirme: Bu süreçte işin kodlama boyutuna giriyoruz. Mobil uygulamanızın temiz ve sade HTML kodlama sürecini gerçekleştiriyoruz. Daha sonra CMS geliştirme ve içerik girişi süreçlerini tamamlıyoruz. Bu süreçte mobil uygulama tasarımı sürecini tamamlıyoruz. Artık değerlendirme aşamasına geçiyoruz.

Son İnceleme: Bu aşamada mobil uygulamanız için kod testi, kullanılabilirlik yani kullanıcı deneyimi testi, mobil cihaz testi ve tarayıcı testi gibi tüm testlerimizi yapıyoruz. Ardından sizlerden gelen geri bildirimleri de inceliyoruz.

Yayına Alma: Bu aşamada mobil uygulamanız üzerinden test ve sizin dönütlerinize göre değişikler ve düzenlemeler yapıyoruz. Daha sonra son onayı da alarak mobil uygulamanızı yayına alıyoruz. Bu süreçte size yayın sonrası da ekibimiz her zaman destek oluyor.

Dönüşüm İncelemesi: Bu süreçte mobil uygulamanıza yönelik hedeflerinize ulaşma ve dönüşüm incelemelerini de yapıyoruz. Dönüşüm incelemelerinde profesyonel araçları kullanıyoruz.

Kumsal Ajans mobil uygulama tasarımı hizmeti için hemen bize ulaşabilirsiniz.

mobil uygulama tasarımı, mobil uygulama tasarımı yapan firmalar

Mobil Uygulama Tasarım İlkeleri 

Mobil uygulama tasarım ilkeleri de profesyonel bir mobil uygulama tasarlamada çok önemlidir. Kumsal Ajans ekibi olarak şu ilkelere dikkat ediyoruz;

  • Kısa sürede kullanıcıların dikkatini çekecek, kaliteli ve özgün içerikler sunuyoruz.
  • Kullanıcıların mobil uygulama kullanım deneyimlerini sezgisel hale getiriyor ve mobil uygulamanızı onların deneyimlemesine çalışıyoruz.
  • Hedef kitlenizin cihazlarda parmaklarını rahat kullanarak dokunmatik ekran hedef boyutu çalışmalarını dikkate alıyoruz.
  • Bildirimleri yönetme, eylemleri geri alma, ayarları değiştirme ve kişiselleştirme şansı ile yüksek kullanıcı memnuniyeti sağlıyoruz.
  • İçeriklerde metinleri minimum oranda tutuyor ve okunabilir metinlere yer veriyoruz.
  • Tüm önemli arayüz ögelerini görünebilir konuma çekiyoruz.
  • Mobil uygulama deneyiminde el pozisyonlarına uygun yönlendirmeler yapma fırsatı sağlıyoruz.
  • Kullanıcılara mobil uygulama deneyimlerinde veri girişini en minimum seviyeye çekiyoruz.
  • Tüm cihazlarla uyumlu çalışacak kusursuz bir kullanıcı deneyimi vadediyoruz.
  • Tüm tasarım testlerini yaptıktan sonra tasarım testlerinden geçen mobil uygulamaları tasarlıyoruz.

Mobil uygulama tasarım ilkeleri konusunda bilgi almak için hemen Kumsal Ajans ile çalışabilirsiniz.

Mobil Uygulama Tasarımı Örnekleri

Mobil uygulama tasarımı örnekleri arıyorsanız hemen bize başvurabilirsiniz. Sizin için her sektör ve her ihtiyaca yönelik bir mobil uygulama çalışması sunuyoruz. Her bütçeye ve her talebe uygun bir mobil uygulamaya sahip olmanızı sağlıyoruz.

Mobil uygulama tasarım programı yerine özgün tasarımlarla ve size özel çözümlerle mobil uygulama örneklerini hemen ekibimizden isteyebilirsiniz.

Mobil Uygulama Tasarım Fiyatları

Mobil uygulama tasarımları her zaman müşteri taleplerine göre işliyor. Çünkü her müşterimizin dijital hedefleri, beklentileri, sektör dinamikleri ve rakipleri arasındaki konumu farklı oluyor. Bu nedenle her mobil uygulama tasarladığımızda tamamen müşterilerimize göre hareket ediyoruz.

Mobil uygulama tasarım fiyatları için projenize özel fiyat veriyoruz. Mobil uygulama türü, ek entegrasyonlar, mobil uygulamanızın temel özellikleri gibi birçok unsura göre size özel bir fiyat teklifi hazırlıyoruz. Mobil uygulama tasarımları hakkında bilgi almak ve markanıza özel bir mobil uygulamaya sahip olmak için bize ulaşabilirsiniz.

Kumsal Ajans mobil uygulama tasarımı hizmetlerinde her zaman en kaliteli çalışmaları en uygun fiyatlarla sağlıyor.

Web Yazılım

Web Yazılım

Kurumsal ve bireysel ihtiyaçlara yönelik web yazılım projeleri geliştiriyoruz. Hayalinizdeki projeleri dijital dünyaya taşıyacak yazılım ve kodlama çalışmalarını hayata geçiriyoruz.  Öncelikle web yazılım ve mobil uygulama yazılımı alanında taleplerinizi dinlenir.  Ekibimiz tarafından taleplerinize yönelik projelendirme yapılır.

Web tasarım ve kodlama çalışmaları sonrasında projeniz sunulur. İstediğiniz revizeler sonrasında web yazılım projelerinizin son hali teslim edilir. Web yazılım hizmeti sonrası destek konusunda da Kumsal Ajans güvencesi devam eder.

Ürününüz veya hizmetiniz için en iyisini birlikte yapalım.

Uzmanlığımızı ve yeteneğimizi, ürün ve hizmetleriniz ile birleştirelim.
FORMU DOLDURUN SİZİ ARAYALIM
Biz Sizi Arayalım