Gayrimenkul Yazılımları: Hayalindeki Ev Seni Bekliyor

Gayrimenkul Yazılımları: Hayalindeki Ev Seni Bekliyor

Türkiye’de özellikle son yıllarda gayrimenkul sektöründe büyük bir gelişme görüyoruz. Ülkemizde bu alanda Sahibinden, Emlakjet gibi sektör devleri olsa da bazı yeni uygulamalar ve yerel uygulamalar çok popüler hale gelmeye başladı. Bu noktada gayrimenkul uygulaması hizmetlerimizden yararlananlar çok yüksek kazanç elde edebiliyor.

Kiralık, satılık veya günlük kiralık daire, arsa, tarla gibi birçok konuda hizmet verebilirsiniz. Burada çeşitli kazanma modeller ile gelir elde edebilirsiniz. Türkiye’de sizlere de kazandıracak gayrimenkul uygulamaları için bizimle çalışabilirsiniz.

Kumsal Ajans ile çalışarak sizler de emlak sektöründe yerel, ulusal veya global hizmet verebileceğiniz mobil uygulamalara sahip olabilirsiniz. Detaylı bilgi ve fiyat bilgisi için hemen bize ulaşabilirsiniz.

Gayrimenkul Uygulaması Neden Gereklidir?

Emlak uygulamaları, dünya çapında hızla büyüyen pazarlardan biridir. Son yıllarda Emlak Uygulamaları pazarında hızlı bir büyümeye tanık olundu. Sahibinden.com araştırmasına göre, pazarın 2022'de 5 milyar dolardan 2023'te 9 milyar dolara yükselmesi ve beklenen sektörde büyümenin de % 10,2 olması bekleniyor.

Site ayrıca pazarın 2026 yılında 15 milyar dolar değerinde olacağını tahmin ediyor. Globe News Wire'a göre, küresel Emlak yazılım pazarı % 8,9'luk bir 2027 yılına kadar 15,8 milyar dolara ulaşacak. Tüm bu istatistiklerde ülkemizin de bu alanda hizmet açığı olduğunu gösteriyor. Bu nedenle sizler de sektörde söz sahibi olmak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Gayrimenkul Uygulaması Geliştirmenin Avantajları Nelerdir?

İşletmeniz için bir gayrimenkul uygulaması geliştirmenin avantajları konusunda size detaylı bilgi verelim;

  • Gelişmiş Müşteri İlişkileri: Gayrimenkul uygulamaları, işletmelerin tüm müşterilerini dünyanın farklı yerlerinden yönetmelerine yardımcı olur. Uygulamalar ayrıca müşterileri sosyal medya tanıtıcıları aracılığıyla da izlemeye yardımcı olur.
  • Performans: Gayrimenkul uygulamaları işletmelerin tanıtım faaliyetlerini ve genel işletme performansını optimize etmelerine yardımcı olur. Kuruluşların liderliği sürdürmelerine ve hatta sektörde sürdürülebilir bir liderlik kazanmalarına yardımcı olur.
  • Veri Erişimi: Emlak uygulamaları işletmelerin Emlak ile ilgili ulusal verileri almalarına yardımcı olur ve mülkleri listelemede büyük zaman geçirmelerine yardımcı olur.
  • Kağıtsız Süreç: Emlak uygulamaları daha yüksek seviyelerdeki verileri depolamak için bulut depolama alanıyla birlikte gelir. Bu şekilde işletmeler mülkler için kağıtsız süreçleri ve çevrimiçi dokümantasyon süreçlerini benimseyebilirler.
  • Maliyeti Azaltır: Gayrimenkul uygulamaları operasyonel maliyetleri azaltabilir. Uygulama sayesinde işletmeler personellerini en aza indirebilir, büyük baskı maliyetlerinden tasarruf edebilir, seyahat maliyetlerini azaltabilir ve küçük envanterle birlikte uzaktan çalışma sürecine sahip olabilirler.
  • Gelişmiş Satışlar: AR, VR ve hatta MR teknolojisi uygulanan uygulamalar alıcılara mülkün sanal bir deneyimini sunarak daha yüksek satışlara yardımcı olur.

Gayrimenkul Uygulaması Özellikleri Nelerdir?

Gayrimenkul sektöründe uygulamaya sahip olmak istiyorsanız Kumsal Ajans tarafından sağlanan bazı özellikler var. Sizin özel talepleriniz dışında gayrimenkul uygulaması şu özelliklere sahip olmalıdır;

Kullanıcı Profilleri

Kullanıcıların uygulamada bulunan tüm hizmetlere erişebilmeleri için emlak uygulamasında kendi profillerini oluşturma seçeneğine sahip olmaları gerekir.

Filtre

Bir Emlak uygulamasında binlerce mülk mevcuttur. Bu nedenle bir kullanıcı aradığını aramayı ve bulmayı zor bulabilir. Bir filtre özelliği eklemek kullanıcı için bu sorunu çözebilir.

Anında İletme Bildirimi

Mevcut zamanların en güçlü pazarlama araçlarından biri push bildirimidir. Bu özellik işletmelerin müşteri deneyimini geliştirmelerine ve mülklerle ilgili anlaşmalar hakkında onları bilgilendirmelerine olanak tanır.

Emlak Maliyet Hesaplayıcısı

Sahip olunması gereken özelliklerden biri mülk maliyeti hesaplayıcısıdır. Kullanıcılara vergiler, kredi faizleri ve ödeme planı gibi farklı faktörlere dayanarak bir mülkün tahmini maliyetini sunmada yardımcı olur.

Mülk Profilleri

Mülk profilleri, kullanıcılara mülkün açıklaması, fotoğraflar, videolar, fiyat, değer teklifi, sahip bilgileri ve yerellik konularında yardımcı olur.

Arama veya Mesaj

Emlak uygulamasındaki bir iletişim yöntemi, alıcıların acentelerle iletişim kurmasına yardımcı olur. Bu şekilde iletişim uygulamada alakalı kalır ve kullanıcılar daha iyi bir deneyime sahip olabilir.

Kumsal Ajans bunun yanında yeni nesil teknolojiler isteyen müşterileri için şu özelliklere de yer veriyor;

Blok Zinciri

Blockchain, Emlak uygulamalarında etkili bir entegrasyondur. Blockchain, şifrelenmiş işlemlerin doğrulanmasına yardımcı olur ve ayrıca hiçbir finansal kaydın başkalarının eline geçmemesini sağlar.

Yapay Zeka (AI)

AI ile entegre Gayrimenkul uygulamaları, kesin değerleme, müşteri adayı yönetimi ve hatta davranışsal verileri anlama konusunda otomasyon sunabilir. Bu teknoloji, karar verme uygulamaları sırasında tahmin, analiz ve veri temsilinde büyük rol oynar.

Nesnelerin İnterneti (Iot)

Gayrimenkul uygulamalarında IoT, yakınlığa göre pazarlamaya ve veri analitik raporları sunmaya yardımcı olur. Teknoloji aynı zamanda ekipmana yoğun bakım verme yeteneğine de sahiptir.

gayrimenkul uygulaması, gayrimenkul uygulaması nedir?

Gayrimenkul Uygulaması İçin Neden Kumsal Ajans?

Gayrimenkul uygulaması konusunda Kumsal Ajans ile çalışırsanız sizlere sunabileceğimiz farklarımız şu şekildedir;

İleri Teknolojiler

Kumsal Ajans, Gayrimenkul endüstrisinde alaka düzeyinin önemini anlamaktadır. Gelişmiş teknolojiler, uygulamayı her zaman daha uzun süre alakalı tutar. Kumsal Ajans size uzun süre alakalı kalacak üst düzey çözümler sunmak için en son teknolojileri ve her teknolojinin en son sürümlerini kullanır.

Müşteri Odaklı Destek

Kumsal Ajans, müşterilerine geliştirme sürecinde ve hatta uygulama geliştirildikten sonra bile saat dilimlerine ve ihtiyaçlarına göre destek sunar. Ayrıca, geliştirme süreci boyunca ekibimize yardımcı olması için bir proje yöneticisi atarız.

Özel Müşteri Planları

Kumsal Ajans, işletmelerin her türlü ihtiyacına özel özelleştirilmiş katılım planları sunar. Tüm bu katılım planları, entegre edilmiş tüm temel teknolojilerle tamamen ölçeklenebilir ve etkilidir.

Deneyim

Kumsal Ajans en deneyimli uygulama geliştirme şirketlerinden biridir. Dünyanın dört bir yanındaki endüstrilerde farklı kategorilerde işletmelere hizmet verdik.

Zamanında Teslimat

Kumsal Ajans, son teslim tarihlerini ciddi bir şekilde takip etme konusunda katı bir kültüre sahiptir. Tüm gelişim sürecimizi önceden planlıyor ve bu süreci sıkı bir şekilde takip ediyoruz.

NDA (Gizlilik Sözleşmesi)

Kumsal Ajans, müşterilerimizin gizliliğine saygı duyduğumuz gerçek bir profesyonel şirkettir. Uygulamayla ilgili hassas bilgilerin güvenliği Kumsal Ajans ile güvenli ve emniyetlidir.

Web Yazılım

Web Yazılım

Kurumsal ve bireysel ihtiyaçlara yönelik web yazılım projeleri geliştiriyoruz. Hayalinizdeki projeleri dijital dünyaya taşıyacak yazılım ve kodlama çalışmalarını hayata geçiriyoruz.  Öncelikle web yazılım ve mobil uygulama yazılımı alanında taleplerinizi dinlenir.  Ekibimiz tarafından taleplerinize yönelik projelendirme yapılır.

Web tasarım ve kodlama çalışmaları sonrasında projeniz sunulur. İstediğiniz revizeler sonrasında web yazılım projelerinizin son hali teslim edilir. Web yazılım hizmeti sonrası destek konusunda da Kumsal Ajans güvencesi devam eder.

Ürününüz veya hizmetiniz için en iyisini birlikte yapalım.

Uzmanlığımızı ve yeteneğimizi, ürün ve hizmetleriniz ile birleştirelim.
FORMU DOLDURUN SİZİ ARAYALIM
Biz Sizi Arayalım